Corolla'nın rakibi Passat mı?Jetta ile Corolla'nın aynı segmentte olması bana çok saçma geliyor. Bana göre Corolla'nın rakibi Passat'tır ama boyutlar işin içine girince fark oluyor.
Kusura bakmayın ama şimdi bana vagcı diyen bile çıkabilir , Jetta mis gibi c sınıfı ama bence corolla c sınıfını haketmiyor . Hala 1.4 dizel motor kullanmaya inat etmiş , malzeme kalitesi birçok modelin gerisinde kalmış bir araba d sınıfına çıkamaz hatta gerileyebilir. Yanlış anlamayın , jetta sınıfının en iyisi değil gözümde , astra yeni kasa daha iyi , focus da iyi ama jetta da bunların çok gerisinde kalmıyor ama corolla biraz geride kalıyor bence yarışın .Jetta ile Corolla'nın aynı segmentte olması bana çok saçma geliyor. Bana göre Corolla'nın rakibi Passat'tır ama boyutlar işin içine girince fark oluyor.
Corolla'yı değil de Auris'i daha çok yakıştırıyorum ben de c sınıfına.Kusura bakmayın ama şimdi bana vagcı diyen bile çıkabilir , Jetta mis gibi c sınıfı ama bence corolla c sınıfını haketmiyor . Hala 1.4 dizel motor kullanmaya inat etmiş , malzeme kalitesi birçok modelin gerisinde kalmış bir araba d sınıfına çıkamaz hatta gerileyebilir. Yanlış anlamayın , jetta sınıfının en iyisi değil gözümde , astra yeni kasa daha iyi , focus da iyi ama jetta da bunların çok gerisinde kalmıyor ama corolla biraz geride kalıyor bence yarışın .
Corolla üvey evlat gibi geliyor bana nedense.Auris'e daha çok özeniyorlar.Corolla'yı değil de Auris'i daha çok yakıştırıyorum ben de c sınıfına.
Bir çok Auris kullanıcısından duymuştum bunu. Auris'e daha çok özeniyorlar, daha kaliteli bir üretimi var diye.Corolla üvey evlat gibi geliyor bana nedense.Auris'e daha çok özeniyorlar.
Mesela bir örnek vereyim.2010 aurisimizde çift bölgeli otomatik klima vardı ve orta paketti.Corollanın fullünde bile çift bölgeli otomatik klima yoktu.Şuanki Auris'in fşyatları Corolla'dan ucuz ama Auris Corolla'dan iyi.Ben de bu olayı anlamadımBir çok Auris kullanıcısından duymuştum bunu. Auris'e daha çok özeniyorlar, daha kaliteli bir üretimi var diye.
Normalde talebin daha fazla olduğu üründe fiyatlar biraz daha aşağı çekilir. Çünkü alım oranı artmış, üründen zarar etmek gibi bir ihtimal en aza inmiştir. Fakat otomobil piyasasında işler biraz ilginç yürüyor. Fazla satılana zam yapıyorlar, az satılana indirim.. Toyota'da kesinlikle tercihim auris olacaktır. Çatal şeklinde led stop lambaları, bağımsız süspansiyonlarıyla çok daha kaliteli ve ilgi çekici olduğunu düşünüyorum.Mesela bir örnek vereyim.2010 aurisimizde çift bölgeli otomatik klima vardı ve orta paketti.Corollanın fullünde bile çift bölgeli otomatik klima yoktu.Şuanki Auris'in fşyatları Corolla'dan ucuz ama Auris Corolla'dan iyi.Ben de bu olayı anlamadım
Bagaja ihtiyaç yoksa kesin Auris.Corolla ad yaptı onun üstünden gidiyorlar.Normalde talebin daha fazla olduğu üründe fiyatlar biraz daha aşağı çekilir. Çünkü alım oranı artmış, üründen zarar etmek gibi bir ihtimal en aza inmiştir. Fakat otomobil piyasasında işler biraz ilginç yürüyor. Fazla satılana zam yapıyorlar, az satılana indirim.. Toyota'da kesinlikle tercihim auris olacaktır. Çatal şeklinde led stop lambaları, bağımsız süspansiyonlarıyla çok daha kaliteli ve ilgi çekici olduğunu düşünüyorum.
Editörün Trolüne denk geldik herhalde.
Mesela yaniCorolla'nın rakibi Passat mı?
Auris corollaya göre daha fazla ilgi hak ediyor bence.Corolla üvey evlat gibi geliyor bana nedense.Auris'e daha çok özeniyorlar.
Mesela yani
Şaka bir yana Passat son yıllarda bayağı bir atağa kalktı zaten boyutlar itibarıyla Corolla ile eşdeğer değil
hayır mercedes s classtır.Jetta ile Corolla'nın aynı segmentte olması bana çok saçma geliyor. Bana göre Corolla'nın rakibi Passat'tır ama boyutlar işin içine girince fark oluyor.
beni unutuyorsunEski sohbetten de bilirim seni abiHiç bu kadar kötüledigin araba görmedim ama haklısın da