Sıfır Araç Pazarlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadoWalkn

Panpa
27 Eyl 2016
1,423
2,430
2,570
İstanbul
Benim taktiğim hiçbir hediyeyi falan istemiyorum, anahtarı alıp çıkayım, ödeme nakit olacak, son fiyatını söyleyin şeklinde oluyor.

Boya koruma yaparız olayı tamamen traş, yarım yamalak cila atıp veriyorlar zaten. Adam gibi seramik uygulama yapılması en iyisi.

Cam filmini kendi bildiğim yerde en düzgün şekilde çektireceğim için onu da istemiyorum. Yoksa kabarcıklı mabarcıklı oluyor illa.

Paspas zaten ya kauçuk ya velur olarak geliyor. Kauçuk daha iyi benim için. Velur zaten kışın kullanılmıyor, yazında toz oluyor, sakız makız yapışıyor. Velur verdilerse orjinal kauçuk paspası satın alıyorum. Kauçuk verdilerse velur almıyorum zaten.

Diğer aksesuarlarda orjinallikten yana olduğum için tüm bu hediyeleri istemeyip aracı satın alırken indirim olarak gelen tutarla aksesuar alıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk ve Ozgur44

kaansoysal

Profesör
19 Eki 2016
415
514
1,645
32
Mersin
[QUOTEtarihteki sal, post: 37025, member: 2324"]Biz 1 litre ecoboost focusu alırken babama inanamadım.
Girdik bayiden zaten focus'da gözüm var azımdan sular akıyor tabi temsilci geldi arabayı tanıttı sonra fiyati soyledi 96bin titanium x 1 litre gırtlak dolu babam olacak fiyatı soyle dedi adamda abi olacağı 93 dedi babamın 1 litre motorlu focusu kimseye satamazsın türk milletine 1 litre motoru anlatamazsın gel elinde patlamasın yap bir iyilik diyerek başladı arkadan bak oğlana alıyorum şurdan çıkar gider golf yada civic alırım inat etme diyerek devam etti masadan kalkarken sigortası kaskosu havuzlu iç ve bagaj paspası ile 87e aldık
Yakin tarihtemi aldiniz[/QUOTE]
2015 aralık 30 da pazarlık yapıldı araç şubat 11de geldi
 
Son düzenleme:

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Biz birşey demeden valla hep indirim alıyoruz. Üstüne üstlük kauçuk paspas ve boya koruma hediye ediyorlar ve baya düzgün yapıyorlar. Pazarlık için altın kural dünden razı gibi gözükmemektir ve ay sonu gitmektir. Mesela bu ay sonu gidin zaten piyasa durgun hiçbir marka adetine ulaşamadı her ne olursa olsun sağlam indirim alırsınız.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk

Onur

Profesör
8 Eyl 2016
535
911
1,770
Son ötv artışından sonra öyle kolay kolay stok eritemezler hemen satmak için diyolardır araç kalmayabilir fln diye.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Ozgur44

Profesör
22 Eyl 2016
288
371
1,445
Artık benim sansimdan midir nedir neye el atsam kuruyor. Gecen sene aralik ayinda 5 bin TL sirf sitesinde indirim vardi bu sene o bile yok
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım