Sıfır Araç Pazarlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim taktiğim hiçbir hediyeyi falan istemiyorum, anahtarı alıp çıkayım, ödeme nakit olacak, son fiyatını söyleyin şeklinde oluyor.

Boya koruma yaparız olayı tamamen traş, yarım yamalak cila atıp veriyorlar zaten. Adam gibi seramik uygulama yapılması en iyisi.

Cam filmini kendi bildiğim yerde en düzgün şekilde çektireceğim için onu da istemiyorum. Yoksa kabarcıklı mabarcıklı oluyor illa.

Paspas zaten ya kauçuk ya velur olarak geliyor. Kauçuk daha iyi benim için. Velur zaten kışın kullanılmıyor, yazında toz oluyor, sakız makız yapışıyor. Velur verdilerse orjinal kauçuk paspası satın alıyorum. Kauçuk verdilerse velur almıyorum zaten.

Diğer aksesuarlarda orjinallikten yana olduğum için tüm bu hediyeleri istemeyip aracı satın alırken indirim olarak gelen tutarla aksesuar alıyorum.

[QUOTEtarihteki sal, post: 37025, member: 2324"]Biz 1 litre ecoboost focusu alırken babama inanamadım.
Girdik bayiden zaten focus'da gözüm var azımdan sular akıyor tabi temsilci geldi arabayı tanıttı sonra fiyati soyledi 96bin titanium x 1 litre gırtlak dolu babam olacak fiyatı soyle dedi adamda abi olacağı 93 dedi babamın 1 litre motorlu focusu kimseye satamazsın türk milletine 1 litre motoru anlatamazsın gel elinde patlamasın yap bir iyilik diyerek başladı arkadan bak oğlana alıyorum şurdan çıkar gider golf yada civic alırım inat etme diyerek devam etti masadan kalkarken sigortası kaskosu havuzlu iç ve bagaj paspası ile 87e aldık
Yakin tarihtemi aldiniz[/QUOTE]
2015 aralık 30 da pazarlık yapıldı araç şubat 11de geldi

Son düzenleme:
Biz birşey demeden valla hep indirim alıyoruz. Üstüne üstlük kauçuk paspas ve boya koruma hediye ediyorlar ve baya düzgün yapıyorlar. Pazarlık için altın kural dünden razı gibi gözükmemektir ve ay sonu gitmektir. Mesela bu ay sonu gidin zaten piyasa durgun hiçbir marka adetine ulaşamadı her ne olursa olsun sağlam indirim alırsınız.

Son ötv artışından sonra öyle kolay kolay stok eritemezler hemen satmak için diyolardır araç kalmayabilir fln diye.

Artık benim sansimdan midir nedir neye el atsam kuruyor. Gecen sene aralik ayinda 5 bin TL sirf sitesinde indirim vardi bu sene o bile yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...