Merhaba arkadaşlar. Sizin tercihiniz sebepleriyle birlikte hangisi olurdu?
Böyle bir yorumu kim yapacak diye bekliyordum. Dediklerinizde haklısınız. Bu devirde o kadar para bağlamak biraz zor.Eğer çorap değiştirir gibi her garantisi biteni elimden çıkaran bir tüketici olsaydım kesinlikle 0 tercih ederdim, ama malasef o kadarını bütçe kaldırmıyor bana sorarsanız Türkiye şartlarında artık 80-90 bin tl'nin altına adamakıllı bir sıfır araç bulmak çok zor ve 90 bin tl bir arabaya yatırılmayacak kadar büyük bir para benim için bu sebepten dolayı 10 yaşını doldurmamış 7-10 yaş arası sağlam temiz kullanılmış gerekirse piyasasından 3-5 daha pahalı bir ikinci ele yönelirdim maksimum 50 bin tl bütçeli...Sonuçta bu bir araba tüm birikimimi varımı yoğumu vermemeliyim.Türkiye'de herkes böyle düşünse her köşe başı borçlu(20 bin tl peşinatlı) passat cla f30 olmazdı kaldıramadığın yükün altına girmeyeceksin kardeşim.Çok ciddi olmuş yumuşatayım, benim yorumlamam bu kadar o o şekül giyinir bu bu şekül giyinir.
Tm ciler buney diyordu0 km ibiza fabia corsa yerine 2. el astra almıştım. Yani 0 km X segment yerine 2. el temiz X+1 segment araba aldım ve hala daha etrafımda bahsettiğim arabalara bindikçe doğru karar verdiğimi düşünüyorum, mutluyum
Ben de sayfa niye kasıyo diyodum tmciler çıkabilir miTm ciler buney diyordu
Hocam ayıp oluyor ama TM'ciysek o kadar da değil bizde mat çözüyoruz.Siz TS-DİL ile karıştırdınız galiba lütfen itilip kakılmayalım lütfen.Ben de sayfa niye kasıyo diyodum tmciler çıkabilir mi
Yok kaptan alınmıyorum bende takıldım öylesine espri bazında.x 3 ise x+1 in 5 ettiğini tslerde biliyordur zaten
Yav alınma öylesine yazdım ben mf yim çoğu tm ci ezer beni
@Mt.Akina
Yapıştırr mustooSıfırıyla arasında hatırı sayılır fiyat farkı olan ve temiz kullanılmış bir ikinci el olmadığı sürece sıfır alırım kafam rahat olur atıyorum ikinci eline 85 vereceğime sıfırına 90 verir alırım ama ikinci el 80 olursa düşünürüm
TM'ciyim varsa şekliniz integrale bekleriz
X=a.sinu dönüşümü yapıyoruz rahat ediyoruz konuyu saptırmayalım zabıta tezgahımızı yıkarÖzellikle lüks araçlarda ki fiyat farkı çok oluyor. Malum o kesimde araçlarını pek hor kullandığını görmedim ve sürekli değiştirdikleri için yukarı cıkıldıkca ikinciel az kullanılmış daha mantıklı oluyor.
Yapıştırr mustoo
Şimdi sıfır araba almak isteriz tabii ki ama ülkemizde fiyatlar malum onun için burda o yemez hacı eliptik integralmişX=a.sinu dönüşümü yapıyoruz rahat ediyoruz konuyu saptırmayalım zabıta tezgahımızı yıkar