GT-R 3.8L V6 0-100 2.8 snÜlke olarak GT-R sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum. 2 tonluk spor araba mı olur allaasen.
Aventador 6.5L V12 0-100 2.9 sn
Şimdi anladın mı neden GT-R

GT-R 3.8L V6 0-100 2.8 snÜlke olarak GT-R sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum. 2 tonluk spor araba mı olur allaasen.
G30 M5 i daha test etmediler komple üretim bandını alıcaksın galiba :dSınırsız paraya gerek yok.
BMW M5 Monte Carlo Blue (G30), BMW X5 M Long Beach Blue (F15).
Her şey 0-100 müGT-R 3.8L V6 0-100 2.8 sn
Şimdi anladın mı neden GT-RBu araba bir mühendislik harikası dostum.
Abi masaya yatırmak falan sıkıntı çıkmasın hani malum???bu konuyu etraflıca masaya yatırabiliriz
Sonuçta üretecekler.G30 M5 i daha test etmediler komple üretim bandını alıcaksın galiba :d
GT-R 3.8L V6 0-100 2.8 sn
Şimdi anladın mı neden GT-RBu araba bir mühendislik harikası dostum.
Doğan Kabak bunu beğendiDayanamadım ahdhahdhash
![]()
Ben kötü demedim sadece fazla abartılıyor.@assettocorsaa R35'in ağır olduğu doğru da viraj kabiliyetsiz bir araba değil pek. Hem çekiş sistemi hem motoru iyi, şasisi de oldukça dengeli. Daha hafif olsa tabii ki daha iyi olurdu ama R35'e düz yol arabası demek hata biraz. Mesela:
Şöyle arabaların aşırı fanboyları oluyor ya aşırı soğuyorum ya nefret düzeyine geliyor bazı kesimlerde var nedense.Dayanamadım ahdhahdhash
![]()
Kendi adıma konuşmam gerekirse, ortadan motorlu arabaları sevmiyorum, hem tasarım hem teknik açıdan. Saydığın araçların arasından listeme koyabileceğim tek araba AMG GT, ki onun yerine de F12 koydum mesela. Porscheleri sevsem de ilk 3'üme giremiyorlar ne yazık ki. R35'in overrated olduğuna katılırım ama kesinlikle mühendislik olarak iyi bir otomobil.Ben kötü demedim sadece fazla abartılıyor.
Ferrari 458 Speciale, Cayman GT4, AMG GT-R veya Porsche GT3 RS gibi şaheserlerin adı bile geçmedi daha.
![]()
Milyonersiniz ve türkiye kazanmasın diye almanya vatandaşlığı alıp almanlara kazandırcaksınız ...Önce Almanyadan bir vatandaşlık alırım. Çünkü sınırsız param olsa bile Türkiyeye vergi olarak bir arabanın 5 katı para ödemem. Gitsinler fabrika kurup çalışsınlar.
1 adet Panzerkampwagen Panther Auf G (1944 model olcak)
1 adet Maybach s600 son model
1 adet Tesla Model S P100D
1 Adet Tesla Model X P100D
1 Adet Toyota Land Cruser,
Birde Otoparka üye olup 1000 begeni yapan herkese birer tane Hyundai İ10 1,2 Benzinli otomatik alacam.