F1 fanları tarafından uzun süre konuşulacak bir tartışma olacak gibi
Sizce en efsanevi F1 pilotu kim?
Benim sıralamam 1- Senna 2- Lauda 3-Schumacher

Benim sıralamam 1- Senna 2- Lauda 3-Schumacher
Kısa zaman içinde yakaladığı başarı yeter de artar benceSenna konusunda şöyle bir gerçek var var; 300den 100ün altına fren yaparken direksiyona verdiği emirler insanüstü bir durum, ayrıca bir şey daha var o da direksiyon sertliği; açık tekerlekli bir yarış aracının direksiyonunu deneyimledim ve döndürebilmek için manyakça tork uygulamak gerekiyor yanlış tasarım olsa direksiyon kırılır gerçekten, mesleğinin hakkını verdiğini bunu yapabilmesinden bile anlarım ben.
Günümüz pilotlarını soracak olursan ben kesinlikle Max Verstappen Lando Norris ikilisi derimEn efsanevi/mistik: Senna
En komple: Schumacher
En şanslısı: Hamilton
Bugün F1 aracım olsa aracı teslim edeceğim: Alonso
en iyisi mi bilemem ama Vettelden iyi benceKimi Räikkönen reis
Sen Prost'u savundun.Senna...
Kırmızı şortli sen ya medyasın ya polissinBu konuda vettel'in adı geçmemiş şaşırdım açıkçası. Özellikle içinde bulunduğum sezondaki performansı oldukça kötü olsa da kendisi hem pilot hem stratejist hem marshall hem mekaniker. Hamiltonun aracına defalarca bakıp sonra kendi aracına baktığı görüntüleri bulursam buraya atarım. Özellikle yağmur sürüşlerinde inanılmaz başarılı buluyorum kendisini. Geleceğin yıldızı ise Leclerc veya Verstappen. Tifosi olduğumdan hem de verstappenin itici tavırlarından Leclerc'i kendime daha yakın görüyorum. Önümüzdeki yıllarda altında başarılı bir araba pitwall da ve pit'de başarılı bir ekip olduktan sonra şampiyon olmaması sürpriz olur. Bazen deneyinsizliğinden dolayı hatalar yapıyor geçtiğimiz Istanbul Park yarışının son virajında olduğu gibi