Sizce Türkiye GP nereden izlenmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoraA.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BoraA.

Elit Apaçi
63
Marka
Chevrolet
Arkadaşlar selam. Sizler nereden izleyeceksiniz İstanbul Park'ta? Tavsiyeleriniz var mıdır? İyi forumlar...

Plat1 alayım diyorum yeterince keyif alır mıyım ?
Platinum'dan tabi ki alırsınız, TV ekranları olacak mı nerede olacak onlar verilen haritada paylaşılmamış. Aslında onları da bilsek ona göre bilet seçeriz çünkü malum TV ekranı olmayınca evden izlemek daha mantıklı kalıyor yarışın büyük kısmını görmüyorsunuz :)

Platinum'dan tabi ki alırsınız, TV ekranları olacak mı nerede olacak onlar verilen haritada paylaşılmamış. Aslında onları da bilsek ona göre bilet seçeriz çünkü malum TV ekranı olmayınca evden izlemek daha mantıklı kalıyor yarışın büyük kısmını görmüyorsunuz :)
Aynen öyle 1.900TL Para verip keyif almamak istemem umarım güzel olur.

Her tribunun karsisinda dev tv ekrani olacak.

F/P olarak bizler arkadas grubumuzla silver 5'i sectik.

Biraz daha cikarim diyene silver 7-8 ideal.

Gold'lar illanki keyifli olur, o start'i canli izlemek, pitlere sahit olmak illa ki bir ayricaliktir. Ama fiyatlar ortada.

ben açık 1den almayı düşünüyorum. ucuz ve 1. viraj görünüyor, düzlük biraz görünür pit çıkışı gözüküyor bence güzel bir yer

Şimdi patron aradı. Covid sebebiyle sponsporlu biletlerde ve davetiyelerde sıkıntı var dedi. Sen gitmezsen ölürüm diyorsan al bir bilet, bize gelirse aldığın bileti satarsın diyor. Silver 2 veya Silver 5 düşünüyorum.

Edit: Biletix patladı :D

Son düzenleme:
İki saat siteye giremedim ve şimdi açık alan 3 bulunmuyor diyor başka bileti açtom yakında satışa açılacak diyor bilet alabilen var mı acaba?

Denemek için Platinum seçtim koltuğunu kendin seç deyince hepsi satılmış gözüküyor, sistem seç deyince de seçtiğiniz kategoride bilet bulunmuyor diyor.

Herhalde her tür biletten 5-10 tane mi ne koydular ne :)

Bilet düşmesine düşüyor da, 5 dakikalık rezervasyon süresi içinde site ilerlemediğinden bilet elden gidiyor 😭

Açık bilet almaya çalışırken çıkan ekrana bak...
1600163097853.png

Hayır o değil, bari pandemi döneminde dışarıdan yiyecek içecek yasak demeyin be kardeşim. Kendi ürünlerimizi evimizden dezenfekte edilmiş şekilde getireceğiz. Bu seferlik kafeteryalarınız bilmemneleriniz kazanmayıversin.