Görünüşe göre paddock olmayacak sanırım. Zaten COVID-19 sebebiyle olsa bile paddock'u paddock yapan o etkinlikler sürücülerle tanışma vs. olmaz diye düşünüyorum.Paddock bileti nereden bulabilirim ?
Plat1 alayım diyorum yeterince keyif alır mıyım ?Görünüşe göre paddock olmayacak sanırım. Zaten COVID-19 sebebiyle olsa bile paddock'u paddock yapan o etkinlikler sürücülerle tanışma vs. olmaz diye düşünüyorum.
Platinum'dan tabi ki alırsınız, TV ekranları olacak mı nerede olacak onlar verilen haritada paylaşılmamış. Aslında onları da bilsek ona göre bilet seçeriz çünkü malum TV ekranı olmayınca evden izlemek daha mantıklı kalıyor yarışın büyük kısmını görmüyorsunuzPlat1 alayım diyorum yeterince keyif alır mıyım ?
Aynen öyle 1.900TL Para verip keyif almamak istemem umarım güzel olur.Platinum'dan tabi ki alırsınız, TV ekranları olacak mı nerede olacak onlar verilen haritada paylaşılmamış. Aslında onları da bilsek ona göre bilet seçeriz çünkü malum TV ekranı olmayınca evden izlemek daha mantıklı kalıyor yarışın büyük kısmını görmüyorsunuz![]()