Merhaba Feridun 
R34 al hevesini çıkar sonra R35 alırsın.

ins sinan bey. bakalim ingiltereye giremiyorum arkadas ile konustuk eger araci ingiltereden bu tarafa eu ulkesine getirir ise gidip alacagim.Merhaba Feridun
r34 un deger kaybetdigini hic gormedmi tam aksine deger kazaniyor e30 m3 misaliYurt dışındaki değer kaybını göze alarak temiz ve stock olmak şartıyla R34 diyorum eğer bu şartlarda değişiklik olursa R35 almamak için de bir neden yok özellikle R35 her ne kadar abartılsa da şu an daha hala bir çok süper araba diye geçinen araçtan daha hızlı.
Bende z tune body alacagim araca. Evet cok guzel fakat gercek z tune araclar 500.000 + $r34'ün hiç bir açıdan üzeceğini sanmıyorum. benim de hayalimdir bu beyefendi ( z-tune <3 )
![]()
bnce bedava geliosa r34 alsın sonra satar paraya çevirirBence R35, teknolojinin nimetlerinden yararlanılmalı hele launch control boyun kırar4 çeker ile viraj almak müthiş olur. Önde çarpan 6 kalp ile güvenli gazlamalar
![]()
R34 piyasasını bilmiyorum ama; R34 satış sonrası R35'e denk geliyor ise R34 alınmasında sakınca yok.bnce bedava geliosa r34 alsın sonra satar paraya çevirir![]()
Bende z tune body alacagim araca. Evet cok guzel fakat gercek z tune araclar 500.000 + $
Bu sayılmaz, eksantrik derecesiyle oynanmış bunun. Stock hali daha da tatlı ses veriyordur.gerçekten bulunmaz bir nimet. japonların otomotiv endüstrisine en büyük armağanlarından biri r34 diye düşünüyorum. r34 almanın hiç bir mantıksız yanı yok ve faydası çok bence. şuna bir bakar mısınız? <3
Bu sayılmaz, eksantrik derecesiyle oynanmış bunun. Stock hali daha da tatlı ses veriyordur.(bu saatte eksantrik imlasını düzeltene kadar canım çıktı, bu mesaja saygı bekliyorum
)
Orası öyle. R34 zamanının çok ilerisinde bir arabaydı. Daha özel yapan tarafı ise her ülkede bulunamaması.her haliyle mütüş değil mi ama yine de?![]()
Ben duymadım sadece bir ara gelmiş gitmiş yurt dışından gurbetçiler vasıtasıyla, internette haberleri var.Türkiye de hiç R34 yok değil mi,koleksiyonerlerde veya trafikte?
Turkiyede resmi kayirli r34 yok. Bir ara ist da var diye bir soylenti cikti hatda cok sevip saydigim birisi gordugunu soyledi baya yillar once. Fakat suandaki durumu hakkinda kesin bilgi sabini degilim ( kimisi sehir efsanesi diyor kimisi gordugunu soyluyor orta yaslarda birinde oldugu ve araci satmak istemedigini duydum arac siyah v spec)R32 gtr ankarada var turan beyde. Adanada sanirim veya mersinde misafir plakali 32 vardi fakat gtr mi degilmi bilmiyorum. Antalyada beyaz gtr 33 var. Edirnede gtst r33 var ( mersinde kaza yapan gri arac ) gurbetci olarak bulent bey getirmisti 2006 yillarinda mavi. Sonra bir kac sene once cagri arkadasimiz getirdi antalya tarafinda 1 sene kaldi kalmadi geri gitdi. Ve cok eskiden gumball etkinliginde gri geldi ve geri gitti. kibristan ogrenci bir arkadas adana mersin tarafina gelmis ve oda geri gitmisti. Gecen sene sanirim ankaradaya gtt gelmisti ingiltere plakali oda gitdi. ankarada elcilik arabasi olarak kullanilan 33 vardi yanilmiyorsam 4 kapi beyaz. Normal skyline serisi arada tek tuk cikiyor fakat gtr olarak turkiyede 1 adet 32. 1 adet 33 var. Aklima gelen bunlar simdilik.Türkiye de hiç R34 yok değil mi,koleksiyonerlerde veya trafikte?