Sağolasın kardeşim benim kadar sevindgine cani gönülden inaniyor gözlemlerini paylaştıgın için ayrıca teşekkür ediyorumRahatladım sonundahayırlı olsun kazasız belasız günlerde binersiniz inşallah
Son düzenleme:
Sağolasın kardeşim benim kadar sevindgine cani gönülden inaniyor gözlemlerini paylaştıgın için ayrıca teşekkür ediyorumRahatladım sonundahayırlı olsun kazasız belasız günlerde binersiniz inşallah
YarışalımSağolasın kardeşim benim kadar sevindgine cani gönülden inaniyor gözlemlerini paylaştıgın için ayrıca teşekkür ediyorum
hayırlı olsun,ilk aracın teslim anındaki heyecan nedir çok iyi bilirimArkadaşlar bugün itibari ile Toyota Corolla 1.6 Advance Multıdrive S Sıfır aracının parasını bayiye ödeyerek işlemleri başlatmış oldum. Yaklaşık 1 hafta içinde aracın teslimatını yapacaklarını bildirdiler. Bugüne Kadar gerek açtıgım konularda gerekse özel mesaj yoluyla desteklerini esirgemeyen tüm forum arkadaslarıma teşekkür ediyorum fazlasıyla kafanızı agrıttıgımı biliyorum hakkınızı helal edin. Ayrıca aracı teslim alıp inceledikten sonraki gözlemlerimide aktaracagımı belirteyim.
Otopark Ailesi iyiki varsınız....
Aynen heyecan tavan yapmış durumda özellikle biladerimdehayırlı olsun,ilk aracın teslim anındaki heyecan nedir çok iyi bilirimbol foto bekliyoruz
![]()
İnşAllah dediğiniz gibi olur Focus ve bunun arasında kalmıştım Corollayı seçtim. Videoya gelince orta seviyede video düzenlemeden anlıyorum niyetimde var bir video çekmeye fakat seslendirme yapacak birini bulmam lazımKesinlikle cok iyi tercih yapmissiniz hayirlisi olmasi dilegi ile guzel bir yt videosu bekliyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun..Hayırlı olsun.
Öncelikle teşekkür ediyorum, Satiş temsilcisi eger orda olmazsa mutlaka çekeriz videoHayırlı olsun kazasız belanız inşallah. Aracı teslim alırken video çekerek hem heyecanınızı bizimle paylaşmayı hem de yeni araç alacaklara sürecin işleyişi hakkında bilgi vermeyi düşünür müsünüz?
Ruhsatı salı günü çıkardık. Bugün işlerimiz vardı Yarın Nasip olursa aracı almaya gidecez.Hani nerede ya korolla![]()
Maşallah hocam çok hoş duruyor. Allah kaza bela vermesin, bol bol zevk aldirsin inşallah.Aracımızı aldık Gecici olarak iki foto atayım görüşlerimi ve videoyu hafta sonu atarım inşAllah