Sonunda Araba Alma işlemini Başlattık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bugün itibari ile Toyota Corolla 1.6 Advance Multıdrive S Sıfır aracının parasını bayiye ödeyerek işlemleri başlatmış oldum. Yaklaşık 1 hafta içinde aracın teslimatını yapacaklarını bildirdiler. Bugüne Kadar gerek açtıgım konularda gerekse özel mesaj yoluyla desteklerini esirgemeyen tüm forum arkadaslarıma teşekkür ediyorum fazlasıyla kafanızı agrıttıgımı biliyorum hakkınızı helal edin. Ayrıca aracı teslim alıp inceledikten sonraki gözlemlerimide aktaracagımı belirteyim.
Otopark Ailesi iyiki varsınız....
hayırlı olsun,ilk aracın teslim anındaki heyecan nedir çok iyi bilirim :) bol foto bekliyoruz :)

hayırlı olsun,ilk aracın teslim anındaki heyecan nedir çok iyi bilirim :) bol foto bekliyoruz :)
Aynen heyecan tavan yapmış durumda özellikle biladerimde :D
Kesinlikle cok iyi tercih yapmissiniz hayirlisi olmasi dilegi ile guzel bir yt videosu bekliyorum
İnşAllah dediğiniz gibi olur Focus ve bunun arasında kalmıştım Corollayı seçtim. Videoya gelince orta seviyede video düzenlemeden anlıyorum niyetimde var bir video çekmeye fakat seslendirme yapacak birini bulmam lazım
Teşekkür ederim Allah razı olsun..

Hayırlı olsun kazasız belanız inşallah. Aracı teslim alırken video çekerek hem heyecanınızı bizimle paylaşmayı hem de yeni araç alacaklara sürecin işleyişi hakkında bilgi vermeyi düşünür müsünüz?

Hayırlı olsun kazasız belanız inşallah. Aracı teslim alırken video çekerek hem heyecanınızı bizimle paylaşmayı hem de yeni araç alacaklara sürecin işleyişi hakkında bilgi vermeyi düşünür müsünüz?
Öncelikle teşekkür ediyorum, Satiş temsilcisi eger orda olmazsa mutlaka çekeriz video :D tabiki süreci aynen paylaşırım

Aracımızı aldık Gecici olarak iki foto atayım görüşlerimi ve videoyu hafta sonu atarım inşAllah

Ekli dosyalar

• otopark1.png
    otopark1.png
    216.6 KB · Görüntüleme: 258
  • otopark2.png
    otopark2.png
    246.5 KB · Görüntüleme: 186
Hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah nazarlardan saklasın, kazasız sürüşler nasip etsin. Kendi aldığım sıfır araçtan ve etrafımda gördüklerimden de yola çıkarak naçizane tavsiyem aracınızı insanlarla pek haşır neşir etmemeye çalışın hocam. Kesinlikle insanların gözü kalıyor, kalmasa da nazar değdiriyorlar. Bunu defalarca yaşadım, yaşayanı da gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...