Sportcat ile egzoz muayenesinden kaldım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Evet arkadaşlar, şok oldum, biraz önce girdim egzoz muayenesine ve kaldım.

Anladığım kadarı ile yeni sistem gelmiş. Kamerayla arabayı arkadan çekiyorlar falan, artık eskisi gibi elinizi kolunuzu sallayarak geçemiyorsunuz egzozdan, haberiniz olsun.

Daha önce katını boşalttırdığım dizel arabamla elimi kolumu sallayarak egzozdan geçerken ya da deli gibi duman 1.9jtd dobloların geçti egzoz muayenesinden artık kalıyorsunuz, haberiniz olsun.

Bu da muayene kağıdı, 1 ay içinde ücretsiz yeniden ölçüm yaptıracağım orijinal katı taktırıp. Yazılımın etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü 2500 devirden sonra devreye giriyor. Test 800 ve 2000 rpm de yapılıyor:

32D9F466-6A32-4EAF-89A5-31FC9B1DF81C.jpeg

@Renard

hayırlı olsun. şaşırdım açıkçası sadece bir sportkat ile kalmana. Aralık 2019de düşünürüz kısmetse:D

arabayı ısıtıp girdim şimdi, geçtim arkadaşlar. Tabi adam da biraz yardımcı oldu, üst devirlerde ilginç bir şekilde emisyon daha düşük çıkıyormuş. Normalde 2000 rpm deki değer alınması gerekiyormuş, bakanlıl düşürmüş işte devir değerini, adam 4000 devirdeyken aldı benden veri sağ olsun, şimdi muayene istasyonundayım, sıramı bekliyoeum :)

ayrıca deneme maksatlı 2k devirde de denedik, cold startta 0.8 çıkan değer bu sefer 0.3-0.4 e kadar düşmüştü arabayı ısıttığım için.

Son düzenleme:
arabayı ısıtıp girdim şimdi, geçtim arkadaşlar. Tabi adam da biraz yardımcı oldu, üst devirlerde ilginç bir şekilde emisyon daha düşük çıkıyormuş. Normalde 2000 rpm deki değer alınması gerekiyormuş, bakanlıl düşürmüş işte devir değerini, adam 4000 devirdeyken aldı benden veri sağ olsun, şimdi muayene istasyonundayım, sıramı bekliyoeum :)

ayrıca deneme maksatlı 2k devirde de denedik, cold startta 0.8 çıkan değer bu sefer 0.3-0.4 e kadar düşmüştü arabayı ısıttığım için.
aralık 2019da bakarız:D:D

Aracı fakir çalıştırıyor demek üst devirde... fazla ısınır o şekilde diyem ben snaa knki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...