Sprey Boya ile Araba Boyanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zkulad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zkulad

Adem Özkul
Takipçi
2
25
Marka
Tofaş
Malum bu devirde araç boyatmak 2-3 bin TL den başlıyor. Aklımda fosfor turuncusu rengi var. Murat 131 marka aracı kullanıyorum, ortalama sprey boyalar ne kadar ?Araç komple boyanacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kutusu 30 lira, 400ml istediğiniz renk bastırırsınız. Bi arabaya tahminim 6-7 kutu gider ki ben gerekenden fazla alınmasından yanayım, olur da yetmezse aynı rengi bile tuttursmaysbilirsiniz, yerine göre astar gerekir 3-4 kutu da o gider. Üstte atılan linkteki boyayı ben yaptım (kıştan sonra aynı parçayı tekrar boyamayı düşünüyorum hatalarım olmuş) ama komple araba işine kapalı alanım olmadan girmezdim. Alan ve vakit varsa denemenin zararı olmaz derseniz güzel eğlence oluyo

Son düzenleme:
boyanır ama bildiğim kadarıyla boya çok çabuk soyuluyor ve kapı içi direklerde özellikle köşe kısımlarda boya çok çabuk soyuluyor ve sadece direklerdede deil köşeli kısımlarda genelde çok çabuk soyuluyor

Boyanır bence ama astar-boya-vernik atılacak. hepsinden en az 7-8 kutu harcanır. Üstüne zımpara vs işleri de var. Sırf malzeme maliyeti 1000 Lirayı bulur. Komple boyanacaksa ustaya verilmesi taraftarıyım ben. Aşağıdaki linkte bu konuyla ilgili çok geniş bilgi var.