Evde aylık 20GB'lık Mobil Wi-fi kullanıyorum GTA V indirmek istesem 3-4 ay sürecek vay a...72 GB ne aq ya, ilk defa duydum.
Ciddi fazla oyunun kapladığı yer, internetin de öyle canavar gibi değilse 12 saatten uzun bile sürebiliyor. Benim adil kullanım kotası 150-175 GB falan neyse ki72 GB ne aq ya, ilk defa duydum.
Ben 80'den fazlaydı diye hatırlıyorum ama...İndirimdeyken Gta 5 aldım. 72 GB'lık oyunun inmesi 12 saatten uzun sürdü kurudum resmen beklerken. Bu arada Nvidia'yı Geforce experience gibi bir program yaptığı için bir kez daha takdir ediyorum.
Vallahi steam'de download yaparken 72 küsür GB yazıyordu ben onun yalancısıyımBen 80'den fazlaydı diye hatırlıyorum ama...
-Beat Cop
-Beholder
-A Bird Story
-Bridge Constructor
-Bridge Constructor Portal
-Brothers - A Tale Of Two Sons
-Counter Strike : Global Offensive (Ve türevleri)
-Crusader Kings II
-Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
-DIRT 3 Complete Edition
-Euro Truck Simulator 2
-Fahrenheit: Indıgo Prophecy Remastered
-Fallout
-Fallout Shelter
-Far Cry 3
-Football Manager 2018 (Ve Touch 2018)
-FTL: Faster Than Light
-Game Dev Tycoon
-Gemini Rue
-Grim Fandango Remastered
-H1Z1
-HEADLINER
-Hotline Miami 1-2
-Insurgency
-Life Is Strange
-LISA
-The Long Dark
-Manual Samuel
-Metro 2033 Redux (Last Light Redux)
-Mirror's Edge
-Monkey Island 2: Special Edition
-Mount & Blade: Warband
-Orwell
-Oxenfree
-Path Of Exile
-PAYDAY 2
-PUBG
-Portal 1-2
-Prison Architect
-Project CARS
-Pythagoria
-Quake Champions
-Rakuen
-The Secret Of Monkey Island: Special Edition
-Shadowrun Returns
-Sheltered
-SOMA
-Stardew Valley
-Stronghold Crusader HD
-SUPERHOT
-Team Fortress 2
-This Is the Police
-To the Moon
-Tomb Raider
-True or False 1-2
-Undertale
-The Witcher 1-2-3 (GOTY)
Steam kütüphanemdeki oyunlar bu şekilde. Merak ettikleriniz varsa bilgim dahilinde seve seve cevaplarım. Genelde "indie" oyunları oynamayı severim. Her tür oyun tavsiyesine açığım Not: içlerinde henüz fırsat bulup oynayamadıklarım da var
Simülasyon olmadan tadı çıkar mı ?Dirt Rally 2.0 indirimdeydi en son, ilgilenen varsa.
Bir ara denemiştim dirt rally serilerinden birini ama direksiyon seti olmadan oynanmıyordu. En azından klavyede oynamak oldukça zor gelmişti.Dirt Rally 2.0 indirimdeydi en son, ilgilenen varsa.
Ben de alıp indirdim bugün, akşam oynamaya başlarım :dBaşlık uzun süredir güncellenmemiş. Kış ve ara indirim dönemlerinde Max Payne 2-3, Car Mechanic Simulator 2018, Call of Duty Black Ops 2, Call of Duty World At War, Metro 2033 Redux almıştım. Şimdi de yaz indiriminde MudRunner oyununu kütüphaneye ekledim. 17,50 liraya MudRunner'ı alabilmek iyi oldu. Fazla bir sistem gereksinimi istemediği için Geforce GT 740M 2 GB ekran kartında dahi en yüksek grafik ayarlarında rahatça oynanabiliyor. Almayanlara tavsiye ederim çok güzel bir oyundur.