Steam ve Oyunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Liste kabarık ekleyemedim yazarak.

Tüm oyunlar için link bırakayım.

Eskisi kadar PC başında oyun oynamayı tercih etmiyorum, PC yoruyor. Artık daha çok konsolda oynuyorum ama denk gelirse illaki oynarız bir şeyler :)

Başlık uzun süredir güncellenmemiş. Kış ve ara indirim dönemlerinde Max Payne 2-3, Car Mechanic Simulator 2018, Call of Duty Black Ops 2, Call of Duty World At War, Metro 2033 Redux almıştım. Şimdi de yaz indiriminde MudRunner oyununu kütüphaneye ekledim. 17,50 liraya MudRunner'ı alabilmek iyi oldu. Fazla bir sistem gereksinimi istemediği için Geforce GT 740M 2 GB ekran kartında dahi en yüksek grafik ayarlarında rahatça oynanabiliyor. Almayanlara tavsiye ederim çok güzel bir oyundur.
Bende spinteres var almaya değer mi

Snowrunner çıktı abi ama epic games te var steam de yok
Bende spinteres var almaya değer mi
Evet orada gördüm ama 160 lira istiyorlar. İndirim falan da yoktu. Steam'e gelmesini bekliyorum.

Spintires hiç oynamadım. MudRunner'ın bir önceki versiyonu olarak geçiyor. Kullanıcı yorumlarında aralarında bariz farklar bulunmadığından bahsediliyordu ama ne derece doğru bilemiyorum. Çamur efektleri falan daha iyi olmuş, lastiklere yapışıyor etrafa sıçrıyor v.b detaylar eklenmiş diyorlardı. Ben en yeni versiyon bu diye ve uygun fiyatlı diye bunu aldım direkt.

Son düzenleme:
Liste kabarık ekleyemedim yazarak.

Tüm oyunlar için link bırakayım.

Eskisi kadar PC başında oyun oynamayı tercih etmiyorum, PC yoruyor. Artık daha çok konsolda oynuyorum ama denk gelirse illaki oynarız bir şeyler :)
owww tam bir eski gamer listesi
Ben de öyle bir şekil bırakayım şuraya o zaman özendirdin :)

benim liste bu çoğunu oynamıyorum
kötü pc ve 32 bit olması sebebiyle bu yaz yine indirimlerde pek birşey alamadım
ETS 2 dlc Blacksea-Michelin-Griffin tuning-XF tuning
Hitman:Absolution
Asetto Corsa (çok kasıyor maalesef oynanmıyor)
bu yaz indirimleri böylece bitti belki spinteres çernobil dlc ya da Mudrunner ı alabilirim

20 Kasım itibariyle Steam, TL üzerinden fiyatlandırmayı durdurarak dolar/Euro üzerinden fiyatlandirmaya başlayacak.

Steam, içeriklerindeki TL fiyatlandirmasini yaparken o bölgenin şartlarına göre belli bir uygunluk seviyesiyle fiyat koyuyordu. Artık bu kalkıyor. Oyun, 60 dolardan çıktıysa Türkiye'de de 60 dolardan satılacak. TL üzerinden fiyatlandirilip satılmayacak.

Netice itibariyle artık Steam üzerinden oyun satın alma ve oynama devri çoğumuz için sona eriyor.

20 Kasım itibariyle Steam, TL üzerinden fiyatlandırmayı durdurarak dolar/Euro üzerinden fiyatlandirmaya başlayacak.

Steam, içeriklerindeki TL fiyatlandirmasini yaparken o bölgenin şartlarına göre belli bir uygunluk seviyesiyle fiyat koyuyordu. Artık bu kalkıyor. Oyun, 60 dolardan çıktıysa Türkiye'de de 60 dolardan satılacak. TL üzerinden fiyatlandirilip satılmayacak.

Netice itibariyle artık Steam üzerinden oyun satın alma ve oynama devri çoğumuz için sona eriyor.T

Türkiye'de oyunculuk GamePass'e kaldı. Yani en azından onlarda fiyatlarda değişikliğe gidene kadar diyebiliriz. Geçtiğimiz aylarda Sony tarafı fiyatlarını bayağı bi arttırmıştı, şimdi ise Steam. Son kale Game Pass ile Microsoft tarafı.

Aslında burada trajedik bir konu var, fiyatlar direk 60 dolar bandında da olmayabilir. Steam Türkiye'yi Filistin ve Yemen'in de olduğu Orta Doğu grubuna dahil etti aslında ve oynak kurlarda devamlı fiyat güncellemenin zorlaştığını belirtti. Bu grupta Steam öneri sistemi ile çalışıyor, yani Avrupa'da 60 dolar oyunu, oyun üreticisine bu bölgede 40 dolardan çıkarmanı öneririm diyor. Kaç firma buna uyar, hangileri Türkiye için fiyat kırar artık onların elinde..

Türkiye'de oyunculuk GamePass'e kaldı. Yani en azından onlarda fiyatlarda değişikliğe gidene kadar diyebiliriz. Geçtiğimiz aylarda Sony tarafı fiyatlarını bayağı bi arttırmıştı, şimdi ise Steam. Son kale Game Pass ile Microsoft tarafı.

Aslında burada trajedik bir konu var, fiyatlar direk 60 dolar bandında da olmayabilir. Steam Türkiye'yi Filistin ve Yemen'in de olduğu Orta Doğu grubuna dahil etti aslında ve oynak kurlarda devamlı fiyat güncellemenin zorlaştığını belirtti. Bu grupta Steam öneri sistemi ile çalışıyor, yani Avrupa'da 60 dolar oyunu, oyun üreticisine bu bölgede 40 dolardan çıkarmanı öneririm diyor. Kaç firma buna uyar, hangileri Türkiye için fiyat kırar artık onların elinde..
Gamepasste güzel olan taraf örneğin 25 tane abonelik alabiliyorsun ve fiyat bu günün fiyatından alıyorsun o güzel.

Netice itibariyle artık Steam üzerinden oyun satın alma ve oynama devri çoğumuz için sona eriyor.
Kalkın mahvolduk

• Üzgün
Tepkiler: Bedirhan

Çok az üretici buna uyacaktır. Nereden baksanız %100 ile 200 arasında değişen zamlar görecektir oyunlar.

Gamepasste güzel olan taraf örneğin 25 tane abonelik alabiliyorsun ve fiyat bu günün fiyatından alıyorsun o güzel.
Bir ara PS Plusta da öyle idi. Sonra bir arkadaş işin bişeyini çıkarınca apar topar fiyatı güncellediler.
Çok az üretici buna uyacaktır. Nereden baksanız %100 ile 200 arasında değişen zamlar görecektir oyunlar.
Bence de böyle olacak. Ama fakir umudun ekmeği işte.

Tepkiler: Cenk ve mete25

Fiyatlandırmamızı MENA bölgesine göre yapılacakmış. Yine de pahalı olacaktır ancak steam'ın panelinde bulunan önerilen fiyata göre bir fiyatlandırma yapılan oyun için 60$ ise yaklaşık bizde 30$ olacak ki bu bizim için yine pahalı ve çoğu geliştirici sallamayacaktır🥲

Artık bir oyun için bile dolar kuru takip edeceğiz anlaşılan muhtemelen USD çekildiği için bankalar da bizi öpecek makastan zarttan zurttan, köprüden önce son çıkış ETS'de eksik haritaları tamamlayayım bari (Son çıkana elim gitmedi 270 TL olunca biraz geriden gideceğiz 🥲)

İlerde oynarım belki diye BF1 alacağım fiyatı şöyle:
1698320168709.png

Fiyatlandırmamızı MENA bölgesine göre yapılacakmış. Yine de pahalı olacaktır ancak steam'ın panelinde bulunan önerilen fiyata göre bir fiyatlandırma yapılan oyun için 60$ ise yaklaşık bizde 30$ olacak ki bu bizim için yine pahalı ve çoğu geliştirici sallamayacaktır🥲

Artık bir oyun için bile dolar kuru takip edeceğiz anlaşılan muhtemelen USD çekildiği için bankalar da bizi öpecek makastan zarttan zurttan, köprüden önce son çıkış ETS'de eksik haritaları tamamlayayım bari (Son çıkana elim gitmedi 270 TL olunca biraz geriden gideceğiz 🥲)

İlerde oynarım belki diye BF1 alacağım fiyatı şöyle:
Ekli dosyayı görüntüle 43968
Benim cüzdanda 69 lira vardı. West bunddle ile satın alınca biraz daha düşüyor derken 173 liraya aldım ben ets'deki Balkan haritasını. Zaten düzenli oynayıp vazgeçemediğim bir bu oyun var. Diğerlerinde de artık yapacak bir şey yok. Çok sevdiğim, kopamadigim 1 2 oyuna para harcarim sadece bundan sonra.

• Üzgün
Tepkiler: Bedirhan

ETS 2 TIRSAN DLC'sinin 100. yıla özel bir indirimle çıkmasını beklerdim.

ETS 2 TIRSAN DLC'sinin 100. yıla özel bir indirimle çıkmasını beklerdim.
Başka ürün olsaydı almazdım. Ama yerli ürün olduğu için direkt aldım. İndirim beklentisine çok girmedim açıkçası çünkü ben zaten fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. Bir bardak çayın 20 lira, küçücük bir kaşarlı tostun 60-70 lira olduğu ortamda 60 liralık dlc çok bir şey değil bence.