Bence 1.4.Almışken iyisi olsunSorumu şuraya sıkıştırayım : Siz olsaydınız Golf 1.2 mi 1.4 mü tercih ederdiniz tsi motorlardan ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence 1.4.Almışken iyisi olsunSorumu şuraya sıkıştırayım : Siz olsaydınız Golf 1.2 mi 1.4 mü tercih ederdiniz tsi motorlardan ?
Bağımsız süspansiyon ve daha güçlü motor mu? Yoksa mtv ve fiyat avantajı mı? Bütçe yetiyorsa 1.4 tabiki deSorumu şuraya sıkıştırayım : Siz olsaydınız Golf 1.2 mi 1.4 mü tercih ederdiniz tsi motorlardan ?
Opsiyonel.BMW 1 lerin tamamında elektrikli ayna mı var?
Bizim bu civarda baya bir 1 serisi var son kasadan, bir kaçını elle kaparken gördüm ondan soruyorum. Donanıma göre mi değişiyor yoksa onlar bilmediğinden elle mi kapatıyor acaba.
Yalnız Hyundai motor sağlamlığı olarak çok sağlamdır, özellikle atmosferikleri çok iddialıdır.Accord zaten yapar hyundai gibi modellerde örnek var mı?
Satan kişinin tekrar araba alacağını düşünürsek eğer mantıken olması gereken de bu ki araba almasa bile arabasında sorun yoksa piyasa fiyatının aşağısına arabasını kim vermek ister ki.Araçlar alınan fiyata göre değil piyasaya göre satılıyor çok ilginç...
Bizim arabayi aldigimiz fiyata versek bizim evi yıkarlarAraçlar alınan fiyata göre değil piyasaya göre satılıyor çok ilginç...
Aslında ben fiyat yazarken piyasaya baktım ama piyasadan bağımsız olarak bir fiyat yazdım. 75'e aldım, en son 80'e bırakırım dedim. Baktığında zarardayım, çünkü ben bu araca kasko yaptırdım, 3 bin liraya yakın bakım parası verdim, garantisini uzattım v.s yani aradaki 5 bin lira harcadığımı çıkarmıyor. Şuan sıfır 113 bin lira olan aracımı 85-90 arasına da koyabilirim. Ama bu fiyatın zaten hakkaniyetli olmayan ikinci el piyasasında daha da haksız bir fiyat olacağını düşündüğüm için aldığım fiyattan sadece 5 bin lira yukarısına koydum.Araçlar alınan fiyata göre değil piyasaya göre satılıyor çok ilginç...
Onun yegane sebebi satan kişinin tekrar sıfır araba alacak olmasıdır. Mesela ben 2015 model aracımı 75'e aldım. Hakkaniyetli bir fiyatlandırma olsa maksimum 65'e koymam gerekir. Ama bu fiyata koyunca b segment otomobil bile alamam. Böyle olunca aracını satan kişi mağdur oluyor, tabii yüksek fiyattan 2.el alan kişi de mağdur oluyor. Burada her iki tarafta kendince haklı. İşi bozan araçların sıfır fiyatlarıörn. X arbanın sıfırını 90k alan birisi 30k kilometre yaptıktan sonra 100k satıyor yani bu mantıkla ilerlersek araçlar gün geçtikce ve kilometre arttıkça değer kazanıyor sistem çok değişik Ve 3yaşında olan bir aracı aracın çıktığı yılına değilde şuanki güncel yılın sıfır fiyatına göre hesaplamakta çok ayrı bir bakış açısı.
Şu an 36593 km deki arabamızı 87-88 e versek 0 ı 123 bin tl.Biz 81 e aldığımızda 0 ı 94 tüOnun yegane sebebi satan kişinin tekrar sıfır araba alacak olmasıdır. Mesela ben 2015 model aracımı 75'e aldım. Hakkaniyetli bir fiyatlandırma olsa maksimum 65'e koymam gerekir. Ama bu fiyata koyunca b segment otomobil bile alamam. Böyle olunca aracını satan kişi mağdur oluyor, tabii yüksek fiyattan 2.el alan kişi de mağdur oluyor. Burada her iki tarafta kendince haklı. İşi bozan araçların sıfır fiyatları![]()
İnsanlar elindekinden daha kötü bir araca binmek istemiyor ki haklılar. Maalesef sıfır fiyatları da insanları 2.el'de mümkün olduğunca yüksek fiyattan satış yapmaya zorluyor. Ne diyeyim, Allah sonumuzu hayır etsinŞu an 36593 km deki arabamızı 87-88 e versek 0 ı 123 bin tl.Biz 81 e aldığımızda 0 ı 94 tüAh vergiler ah.Sömürülmeye devam.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondeo'lardan haberdar etmeyin milleti hocam, ileride uygun fiyata alacağız. Ne kadar az kişi ayılırsa o kadar iyi. Bırakın 60-70 bin liraya sıfıra yakın b segment alsınlarBen hep piyasasi olmayan arabalara bakarim. Cunku ucuz alip ucuz satarsin. Konfordan eksik kalmaz eskiye muhtac kalmazsin. Mesela 1.6 litre manual mondeo. Turk milletinin dizel otomatik takintisina kurban giden bir ust sinif araba. Yada 1.33 corolla. Yada 1.0 208 . tuplu otomatik accent era. Bunlar piyasasi olmayip ucuza alinan harikalar.
Araçlar alınan fiyata göre değil piyasaya göre satılıyor çok ilginç...
Mondeo'lardan haberdar etmeyin milleti hocam, ileride uygun fiyata alacağız. Ne kadar az kişi ayılırsa o kadar iyi. Bırakın 60-70 bin liraya sıfıra yakın b segment alsınlar![]()
Sen de haklısın. Meydan yine bize kalacak inşaallah.Abi sıkma tatli canini , etrafda bir suru " istanbul trafiginde manual hamalliktir" diyen adam var
Sen de haklısın. Meydan yine bize kalacak inşaallah.