Şu an ki piyasaya göre arabanızı ne kadara satardınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygun fiyatlılar benim de radarımda. Hatta B6 passatlar acayip hoşuma gidiyor..
B6 kasa hoşuma gidiyor cidden.Babamın ortağında ilk 2.0 fsi comfortline dsg 2006 model b6 passat vardı sonra sattı 2.0 tdi comfortline dsg b6 aldı.Severim b6 ları almanca yol bilgisayarı mavili iç ışıkları filan cidden güzel arabalar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013 116i 65 bin km hatasız 85 yazar 83 e veririm. 2011 golf 1.4 tsi manuel trend 55 yazar 53 e veririm(2.5 parça boya, total 2700 hasar kaydı var), 2009 lancer manuel 3 parça boya 12 bin hasar kayıtlı total, 37 yazar 35 e veririm, zaten kışa girmeden golf ile lancer ı çıkarmayı düşünüyorum.

B6 kasa hoşuma gidiyor cidden.Babamın ortağında ilk 2.0 fsi comfortline dsg 2006 model b6 passat vardı sonra sattı 2.0 tdi comfortline dsg b6 aldı.Severim b6 ları almanca yol bilgisayarı mavili iç ışıkları filan cidden güzel arabalar.

Bizim arkadaşta vardı ehliyeti ilk aldığımız zamanlar 1.6 fsi comfortline modeli. O zamanın teknoloji ve üretim kalitesine bakıldığında aracın iç mekan kalitesi premium modeller gibiydi. Tamam, kronik soyulma problemi vardı ama onu hariç tutarsan ben çok beğenirdim ki hala beğeniyorum. Güzel modeller kesinlikle 2.0 olanlardan kapatılabilir uygun fiyatlara.

Bizim arkadaşta vardı ehliyeti ilk aldığımız zamanlar 1.6 fsi comfortline modeli. O zamanın teknoloji ve üretim kalitesine bakıldığında aracın iç mekan kalitesi premium modeller gibiydi. Tamam, kronik soyulma problemi vardı ama onu hariç tutarsan ben çok beğenirdim ki hala beğeniyorum. Güzel modeller kesinlikle 2.0 olanlardan kapatılabilir uygun fiyatlara.
Soyulma kronik özellikle kapı kollarında.2.0 fsi 13 litre benzin yakıyordu ve lpg yoktu tabi ki :D Tdi olan da 9-10 yakıyordu fazla yakar b6 lar maalesef

Soyulma kronik özellikle kapı kollarında.2.0 fsi 13 litre benzin yakıyordu ve lpg yoktu tabi ki :D Tdi olan da 9-10 yakıyordu fazla yakar b6 lar maalesef

1.6 fsi da öyle çok güzel motor sesi vardı ama yakıyordu ve 100'den sonra tıkanıyordu. Zaten alırsam ya 2.0 tdi bakarım ya da 1.6 hitler motorlu versiyonu alır lpg takarım.

1.6 fsi da öyle çok güzel motor sesi vardı ama yakıyordu ve 100'den sonra tıkanıyordu. Zaten alırsam ya 2.0 tdi bakarım ya da 1.6 hitler motorlu versiyonu alır lpg takarım.
2.0 tdi mis gibi vallaha bi de highline olursa güzel olur ama donanım açısından çok fark yok :D

@CenkGs abi Şimdi sıfır 1.6 dizel focus'a baktığım da başlangıç fiyatı 98.955 TL Sen az söylemişsin.
O trend x donanımlısıdır. Benim araç titanium olduğu için ben de titanium versiyonuna baktım. Onun fiyatı 113 bin lira şuan. Şimdi ben 85-90 bin liraya ilana koysam benim araç 2 yaşını çoktan geçti, 50 bin km'de oldu. Bu fiyata ilana koymasına koyulur ama alan olmaz. Bakmadım fiyatlara fakat tahmini olarak söylüyorum, bu fiyata kimse dizel de olsa manuel araç almaz. Gidip 1.2 tsi dsg golf alır 2.el mesela.

Son düzenleme:
Ben de baz versiyondan örnek verdim. Çünkü verdiğin fiyat trend x donanımdan ucuz titanium'a girmedim bile :)
Yukarıda yazıyı editledim ama buraya yapıştırayım :) Şimdi ben 85-90 bin liraya ilana koysam benim araç 2 yaşını çoktan geçti, 50 bin km'de oldu. Bu fiyata ilana koymasına koyulur ama alan olmaz. Bakmadım fiyatlara fakat tahmini olarak söylüyorum, bu fiyata kimse dizel de olsa manuel araç almaz. Gidip 1.2 tsi dsg golf alır 2.el mesela. İlla manuel alacaksa da yeni mondeo'nun style 1.6 dizelini kovalamaya çalışır.

Mesela illa manuel alacam dese örnek ilan verebilirim. 90'a bağlar bunu alacak kişi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iril-pirin-mendeo-bilen-bilir-470995953/detay

Son düzenleme:
Yukarıda yazıyı editledim ama buraya yapıştırayım :) Şimdi ben 85-90 bin liraya ilana koysam benim araç 2 yaşını çoktan geçti, 50 bin km'de oldu. Bu fiyata ilana koymasına koyulur ama alan olmaz. Bakmadım fiyatlara fakat tahmini olarak söylüyorum, bu fiyata kimse dizel de olsa manuel araç almaz. Gidip 1.2 tsi dsg golf alır 2.el mesela. İlla manuel alacaksa da yeni mondeo'nun style 1.6 dizelini kovalamaya çalışır.
Haklısın abi. Bu fiyatlara bana göre focus'a ve çoğu c segmenti arabaya para verilmez. Ford fiyat konusunda da çok Kazıkçı.

Haklısın abi. Bu fiyatlara bana göre focus'a ve çoğu c segmenti arabaya para verilmez. Ford fiyat konusunda da çok Kazıkçı.
Öyle tabii. 85-90 arası titanium 1.6 tdci focus alacağıma, yukarıda gösterdiğim mondeo'yu 90'a kapatırım. Ona bir de serviste titanium'da olan dijital kadranı taktırırım tamamdır. Yani ben olsam bu şekilde alırım.

Accord zaten yapar hyundai gibi modellerde örnek var mı?
Yalnız Hyundai motor sağlamlığı olarak çok sağlamdır, özellikle atmosferikleri çok iddialıdır.
Hocam hyundai nin 3 adımlı felsefesine göre. 1.adım dayanıklılık 2.adım güvenilirlilik 3.adım premiumlaşma mıydı öyle bişeydi otopark hyundai karadeniz turunda söylemişti. Ve hyundai yi incelerseniz 2.adıma geçmiş gibi 7yıl 80.000km falan. 1.adımlarada taksiler örnek

Hocam hyundai nin 3 adımlı felsefesine göre. 1.adım dayanıklılık 2.adım güvenilirlilik 3.adım premiumlaşma mıydı öyle bişeydi otopark hyundai karadeniz turunda söylemişti. Ve hyundai yi incelerseniz 2.adıma geçmiş gibi 7yıl 80.000km falan. 1.adımlarada taksiler örnek

Ailemizde hala Accent kullanıyoruz ve 6 yıldır bizim, hiçbir konuda bizi üzmedi bizi, hiç arıza vermedi desem yeridir (ufak tefek şeyler oldu tabii)

Ailemizde hala Accent kullanıyoruz ve 6 yıldır bizim, hiçbir konuda bizi üzmedi bizi, hiç arıza vermedi desem yeridir (ufak tefek şeyler oldu tabii)

Hyundai diyerek genellemiş gibi olmuşum yalnız olay doğuştan lpg li kasasının altında ezilen 1,0 atmosferik motor için söylemiştim.Yoksa 1,6 atmosferiklerin taksiciler elinde dayandığını biliyorum.Üzerine 1,2 mpi motorların ateşli taraftarı biri olduğumu belirteyim

Son düzenleme:
Hyundai diyerek genellemiş gibi olmuşum yalnız olay doğuştan lpg li kasasının altında ezilen 1,0 atmosferik motor için söylemiştim.Yoksa 1,6 atmosferiklerin taksiciler elinde dayandığını biliyorum.Üzerine 1,2 mpi motorların ateşli taraftarı biri olduğumu belirteyim

Kappa 1,0 motor zaten bi-fuel olarak çalışması için tasarlanmış. Neden ezildiği kanısına vardınız, anlayamadım. Bu motor Aliminyum - Çelik melez yapıya sahipken, normal 1,0 motor plastik, magnezyum ve aliminyum yapı ile üretiliyor. Dışardan baktığınızda bile arabanın motorunun yapı olarak farklı olduğu göze çarpıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...