* 1963 Taunus... Fotoğraftakinin bej renkli olanıydı. Koldan vites, ayakla manuel pompalı silecek suyu, kelebek camlar, 6V elektrik tesisatı... Bendeki tek kapı hastalığının temeli bu arabadır.
* 1990 Doğan L
* 1991 Şahin. Arabayı kullanmayı Doğan'da öğrendim. Tamir, sökme takma işlemlerini de bu kuş serisi arabalarda öğrendim. O yüzden iyi tanırım

İki arabayı da benzinle kullandık, lpg takılmadı

* 1998 Şahin 1.4 Bu araba yakınımızındı, kısa süre bizde kaldı.
* 2003 Fiesta 1.4 Ghia. Bu arabayı büyük imkansızlıklarla aldık, 2009'a kadar bir tren çekmediğimiz kaldı. Mk6'nın sağlamlığına kefilimdir.
* 2009 Fiesta 1.4 i Titanium X Rengine hasta olduğum patlıcan moru araba, aldıktan 3 ay sonra çürümeye, boya kusmaya başladı. Ayıplı mal diye Otosan'a ve Koç grubuna çok yüklendik. Mahkemelik olduk. İlk duruşmadan birkaç gün önce arayıp uzlaşma teklif ettiler =)
* 2010 Fiesta 1.4 i Titanium X Bir önceki ayıplı arabamıza karşılık sadece liste fiyatı farkını vererek aldığımız araba. 165k devirdi, hala bizde.
* 2001 Corsa 1.2 İmzamda ve avatarımdaki arabam. Üzerime olan ilk araba. 2013'te aldığımdan beri benden önceki sahiplerinin izlerini temizliyorum. Kaporta bakımı istiyor, elim bollaşınca hepsini yaptıracam. Değil sigara içirmek, yemek bile yedirmediğim, su dışında bir şey içirmediğim arabamı o beni satmadıkça satmayı düşünmüyorum.