KAPALI Suv kararsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaansoysal

Profesör
19 Eki 2016
415
514
1,645
32
Mersin
Beyler bayanlar 1.lite ecoboost focusumu 1 hafta önce sattım ve bir suv almaya karar verdim velakin havuz problemi gibi işin içinden çıkamadım gelin beraber beyin yoralım;
Aklımdaki araç aslında hyundai tuscon elite yada biraz sıkarak elite plustı fakat sonradan işin içine dizel kadjar girdi sonradan ikinci el 2014 2015 x1 veta q3de dahil oldu sizce bunlardan hangisini almak mantıklı olur ve ilerde sıkıntı çıkartmaz ayrıca karar verirken benzin sarfiyatını ve vergisinide hesaba katmanızı rica ediyorum
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Tiguan'da kota sıkıntısı yok, Tucson'da yok, QQ'da yok, Duster'da ve hatta daha yepyeni Kodiaq'da kota sıkıntısı yok bir tek Ateca'da mı var yani kota sıkıntısı, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Neyse konu yeterince dağıldı.
Kodiaq'da kota sıkıntısı yok mu?? :D:D:D:D:D yapmayın eylemeyin hocam yıl sonuna kadar 2.500 adet kota alabildiler o arabaların hemen hepside satıldı :D.
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Açıkcası ölü doğdu, teneke vb gibi tabirleri pek sevmesem de Ateca ölü doğdu yahu bunun lamı cimi yok. @gtepro kota sıkıntısı hiç inandırıcı değil, bir tek Ateca'da mı var kota sıkıntısı. Diyelim ki kota sıkıntısı var, bu da Seat Türkiye'nin hatası.

Aynı durum Golf- Leon arasında yok. Ateca'nın durumunun sebebi de Seat Türkiye'nin cin olmadan adam çarpmaya çalışması. Leon'un başarısı gaza getirdi sanırım kendilerini. Bir de Ateca QQ killer falan olacaktı malum forumlara göre.
Ölü doğmaktan çok seat öldürmüş eğer sınırlı bir kotası varsa ama bu sene 281 tane satabilmiş bu arabanın kotası zaten kaçtı ki?
 
  • Beğeni
Tepkiler: mgdedeoglu

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Ölü doğmaktan çok seat öldürmüş eğer sınırlı bir kotası varsa ama bu sene 281 tane satabilmiş bu arabanın kotası zaten kaçtı ki?
Tam olarak dediğim bu. Madem kota alamıyorsun, neden getiriyorsun bu aracı? Açıkcası ticaret böyle bir şey değil, kimse malım kötü fiyatım yüksek onun için satış yapamıyorum demez.

Bir modele talep varsa o fabrika 3 vardiya çalışır yine de o aracı üretir. Bu ülkeye yoğun talep sebebiyle kuzey ülkelerine gidecek klimasız Golf'ler giriş yaptı, çatır çatır da satıldılar.

Ayrıca aşağıdaki tablodaki gibi Avrupa'da da öyle satış rekorları falan kırmıyor.
 

Ekli dosyalar

  • C-SUV.JPG
    C-SUV.JPG
    84.4 KB · Görüntüleme: 214

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Mesela benzer bir durum QQ-Kadjar arasında da var. Aynı altyapıya, motorlara ve pek çok ortak malzemeye, Kadjar'ın daha ucuz, daha geniş, kullanırken daha hesaplı olmasına rağmen satışları asla QQ'ya yaklaşamadı. Ölü doğmadı ama potansiyeline de yaklaşamadı. Çünkü QQ'nun oturmuş bir piyasası, ismi ve Japon daha kalitelidir imajı var.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım