Kim dsg yazmış yav?Japon alırdım... hahahaha DSG taksi ahhahahah çıldırıyorum ahahhahahahha
Kim dsg yazmış yav?Japon alırdım... hahahaha DSG taksi ahhahahah çıldırıyorum ahahhahahahha
hakketen kim yazdı ki nerden çıkardın DSG yazdıklarınıKim dsg yazmış yav?
1.6 TDI manuel zaten hiç üretilmiyor ya...hakketen kim yazdı ki nerden çıkardın DSG yazdıklarını
kimse demedi DSG diye sadece ben kendim dedim ve yazdım, niye bu kadar üsteledin ki panpa1.6 TDI manuel zaten hiç üretilmiyor ya...
Bilmem bana ithafen yazılmış gibi geldi.kimse demedi DSG diye sadece ben kendim dedim ve yazdım, niye bu kadar üsteledin ki panpa
haa şimdi gördüm senin yazını valla sana yazmadım ama bu saatten sonra sana armağan edeyimBilmem bana ithafen yazılmış gibi geldi.
Mk5, mk5 Jetta,eski ve güncel Octavia,yeti,b8 trend Passat, güncel superb taksi hayli mevcut.vag önerenlerin ne otomobillerden ne de ticaretten anladığı yok. Hayatınızda kaç tane vag taksi gördünüz allah aşkına? Diğer markalara göre daha sorunlu olmaları, parça fiyatlarının pahalı olması, kapalı kutu olmaları bunlar çok büyük eksikler bir taksi için.
burdaki a4 ötvlerden önce 2013 taksi oldu ve gırtlaktı sonra pert olduC200d alırdım. Alanlar var zaten hazır indirim var iken.
Siz müşterilerin peşinde değil müşteriler sizin peşinizde koşarÖzel müşterileriniz olur bence fazlasıyla ekmeğini yersiniz arabanın.
Olması gereken böyle aslında nasıl taksiye binmek lüks ise arabalar da öyle olmalı diye düşünüyorum.
![]()
![]()
![]()
Babam duysa arabayı satar.Onlar genelde Zafira kullanıyor.