Tek kontakta yaptığınız en uzun yol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
700km'yi 6 kez mola falan vererek bitirmistim galiba malum çocuk olunca ister istemez duruyor insan :) daha 700km üzerine çıkmadım henüz

Ben sistemden şüphe ettiğimden değil, gaz pedalını kullanırken Micra'daki gibi yorulmayacağımdan emin olduğum için kendim basarım dedim. Nissan Micra ile 100 km yol yapan beni anlar. :)
Eskiden bizde de micra vardı hocam her sollayan adamdan sonra araba sallanırdi

mazot alımlarını saymazsak alanya-dalaman-eskişehir-alanya yapmıştım hiç mola vermeden. dalaman'da ailemden birini acilen eskişehire ulaştırmam gerekti özel bir sebepten ötürü gece vakti. 1500 kilometreye yakındı.

Ölçmedim, ama canımı sokakta bulmadığım için max 2 saatte bir mola veririm. Bu da etse etse 250km yol yapıyor.

Gittiğim en uzun mesafe ise İstanbul-Adana ara yollarla beraber 1000-1100 km eder.

Eskişehir > Varşova/PL 2600 km
Tabiki tek kontak değil, arkadaşımla beraber arada bi uzun molalı.. 1500 km civarını ben kullanmışımdır.

Bükreş /RO > Eskişehir 950 km
Yine aynı şekilde.

Onun dışında kendım kullandığım 450-500 km nonstop tek kontak yaptığım yolculuklar 3-4 olmuştur.

Normalde prensip olarak 2-3 saatte bir mola veririm. İstanbul-Eskişehir yolunu Kocaeli'deki evime uğrayarak yapmıştım. Kocaeli-Eskişehir mesafe olarak en uzun molasız yolculuğumdur.
Ama süre olarak Merter-Maltepe ve Aksaray(istanbul)-Maşukiye(Kocaeli) 3,5 saat molasız yapmıştım. En yorucu olanları da bunlardı.

Ankara-samsun arasi 410 km, 3 saatte gitmiştik.
Araç E350 4matic di. Yolda birde panemera vardi. İkimiz kapisarak gidiyorduk.

Son düzenleme:
Cenaze nedeni ile İstanbul 'dan Bolu'ya 2 saatte Ford Taunus ile mola vermeden gitmiştik.

Son düzenleme:
İstanbula giderken ya da İstanbul dan çıkarken zaten bi mola verirdim heralde. 5 sene önce üniversite gezisine istanbula gitmiştik ygsden önce. Yeditepe kampüsüne 2 saatte varmıştık İstanbula girdikten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...