Aracın markası nedir?Hocam babam 1000 km olan yolu hiç cc olmadan kullanıyor. Üstelik araçta acc bile var. Ama adam sevmiyor. Ben kendim basarım diyor![]()
Aracın markası nedir?Hocam babam 1000 km olan yolu hiç cc olmadan kullanıyor. Üstelik araçta acc bile var. Ama adam sevmiyor. Ben kendim basarım diyor![]()
Niye hocam? Sistem passat da baya iyi çalışıyor aslında.O zaman haklı, ben de olsam kendim basarım![]()
Ben sistemden şüphe ettiğimden değil, gaz pedalını kullanırken Micra'daki gibi yorulmayacağımdan emin olduğum için kendim basarım dedim. Nissan Micra ile 100 km yol yapan beni anlar.Niye hocam? Sistem passat da baya iyi çalışıyor aslında.
Eskiden bizde de micra vardı hocam her sollayan adamdan sonra araba sallanırdiBen sistemden şüphe ettiğimden değil, gaz pedalını kullanırken Micra'daki gibi yorulmayacağımdan emin olduğum için kendim basarım dedim. Nissan Micra ile 100 km yol yapan beni anlar.![]()
Evet yaEskiden bizde de micra vardı hocam her sollayan adamdan sonra araba sallanırdi
Uçakla mı?Uykusuz 4000 km