Ben de 1yıldır mi5 64gb orta modelini kullanıyorum, son derece memnunum, hele HDR modunda çektiğim fotoğraflara millet hayran kalıyor. Hoyrat kullanan biriyim kaç kere düştü hala taş gibi. Bundan önce lg g2 kullanıyordum en son çöp oldu anakartı için 100tl'ye almıştı biri. Kardeşimde g4 var. Kronik boot loop yüzünden servis yenisini verdi. O yüzden lg anca sinek avlar hayatta lg almam. Samsung desen leğen plastiğinden hallice.
Diğer kardeşimde xperia z5 premium var. O telefonundan memnun, ilk aldığında biraz kurcalamıştım fena değil ama 4k ekran yüzünden pili yetmiyor.
Xperia XZ veya Mi5 64gb / mi6 tavsiye ederim. Xiaomi'ye gereksiz ön yargı yapıyorsun benden demesi.
Xiaomi Piston 2 kulaklık
Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası
Xiaomi 10000mah powerbank
Xiaomi mi5 64gb şeklinde xiaomi kullanıcısı oldum. mi6'yı almayı düşünüyorum ama mi5'ten memnunum boşa aç gözlülük yapıp paramı çar çur etmeyeyim. Onun yerine arabaya eibach pro kit yay ve kozmetik temizlik yaptırırım
Şu anda yurtdışındayım, yanıma powerbankı alıyorum full şekilde telefon full şarj yola çıkıyorum 2-3gün geziyorum şarj aleti bile arama derdim olmuyor rahat rahat keyfini sürüyorum