Telefon Karasızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anl_akl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İllaki bu içinden biri ise mecburen Note 5 derim. Ama yok ben başka markalara da açığım dersen gel sanada benim gibi 1900 liraya OnePlus 5 alalım :).

İphone 6 almaktansa SE daha mantıklı yada yazılanlar gibi fiyatlar düşecekse s7 veya 6s için bekleyebilirsin. Bende 6s kullanıyorum ve her konuda tavsiye edebileceğim bir telefon son derece memnun eder.

2.000₺ peşinat verip kalan tutarı 12 - 24 ya da 36 ay şeklinde ödeyebilirim dersen ve puanında varsa operatöründen 6s Plus gibi bir telefonda alabilirsin. Bu da bir seçenek.

Peşinat verdiğinde kalan tutarı bölüyorlar, az az ödersin.

Ben de 1yıldır mi5 64gb orta modelini kullanıyorum, son derece memnunum, hele HDR modunda çektiğim fotoğraflara millet hayran kalıyor. Hoyrat kullanan biriyim kaç kere düştü hala taş gibi. Bundan önce lg g2 kullanıyordum en son çöp oldu anakartı için 100tl'ye almıştı biri. Kardeşimde g4 var. Kronik boot loop yüzünden servis yenisini verdi. O yüzden lg anca sinek avlar hayatta lg almam. Samsung desen leğen plastiğinden hallice.

Diğer kardeşimde xperia z5 premium var. O telefonundan memnun, ilk aldığında biraz kurcalamıştım fena değil ama 4k ekran yüzünden pili yetmiyor.

Xperia XZ veya Mi5 64gb / mi6 tavsiye ederim. Xiaomi'ye gereksiz ön yargı yapıyorsun benden demesi.

Xiaomi Piston 2 kulaklık
Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası
Xiaomi 10000mah powerbank
Xiaomi mi5 64gb şeklinde xiaomi kullanıcısı oldum. mi6'yı almayı düşünüyorum ama mi5'ten memnunum boşa aç gözlülük yapıp paramı çar çur etmeyeyim. Onun yerine arabaya eibach pro kit yay ve kozmetik temizlik yaptırırım :D

Şu anda yurtdışındayım, yanıma powerbankı alıyorum full şekilde telefon full şarj yola çıkıyorum 2-3gün geziyorum şarj aleti bile arama derdim olmuyor rahat rahat keyfini sürüyorum :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...