Telefon Karasızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anl_akl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anl_akl

Panpa
1,247
Öncelikle herkese iyi bayramlar.Konuya gelirsek bu ay içinde telefon almayı planlıyorum ve 2000 TL bütçem var.Önceliğim bilindik markalar sebebi ise f/p diye testlerini okuduğum bir telefonu almam sonucu bazı sıkıntılardan dolayı memnun kalmamam bundan dolayı öncelik benim için Apple ve Samsung.Şimdi bu bütçelere baktığım zaman karşıma Iphone 6,Samsung Galaxy s6 ve Note 5 çıkıyor.Şuan çok kararsız kalmış bulunmaktayım çünkü duygularım nedense Iphone 6'ya yönlendiriyor beni lakin sonuçta çıkalı 3 yıl olmuş bir telefon.Diğerleri nispeten daha yeni Apple'a göre.Beklentilerim kamerasının iyi olması,yıllarca sıkıntısız kullanılabilmesi,arıza çıkartmaması,servisi,ek parça sıkıntısı olmaması.Bu kriterlere sahip tavsiyelerinizi,tecrübelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.:):)

Ben bu 3 ü arasından note 5 i öneririm 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum kamerası oldukca yeterli güzel performansıda iyi şarjı aman aman iyi değil belkide ben tel ile fazla uğraştığım için bana şarjı fazla gitmiyor gibi geliyordur ama hızlı şarj özelliği olduğu için pek sıkıntı olmuyor.

birazcık bekle, mobil cihazlardaki trt payı kaldırıldı. Bunun fiyatlara yansımasını bekle. 150 200 TL civarında düşüşler olacak. iphone 6s samsungs7 falan 2bin lira bandına düşebilir onu bekle :)

Zamanında iPhone 5 kullanmış biri olarak söylüyorum (Şuanki telefonum Note4). Kesinlikle uzun vadede ios her zaman daha rahat. 5S bile son güncellemeyi aldı fakat Note4 almıyor. Arkadaşımda ipod touch 4. nesil var hala ilk günkü gibi kullanıyor şarjı dışında. Şimdi note4 satılık, yakın zamanda ben de SE almayı düşünüyorum, tavsiye ederim.

birazcık bekle, mobil cihazlardaki trt payı kaldırıldı. Bunun fiyatlara yansımasını bekle. 150 200 TL civarında düşüşler olacak. iphone 6s samsungs7 falan 2bin lira bandına düşebilir onu bekle :)
Ne zamana yansır acaba bir araştırayım.
iPhone SE bu fiyatlara bulunabilir, uzun süre sıkıntısız kullanırsın.
İşte bende SE düşünüyordum nedense bir anda aklım 6'ya gitti.
Bunlar dışında marka önermek serbest mi? :)
Tabi ki :)
Hiç kullanmadım ama Alcatel POP 4 6" alabilirsin. Fransız ya o bakımdan, sen seversin diye dedim :)
Fransız'ın fazlası haram abi :)
Hangi markada ne sıkıntı yaşadınız onu merak ettim
Fly almıştım o zaman bütçeme göre en f/p oydu lakin sonra kap falan bulamadım,servis sıkıntısı vs.Haa sağlam telefon ona kefilim.
Sony Xperia XZ'nin fiyatı hepsiburada'da 2229 liraya düşmüş. Nispeten yeni telefon, 1 sene olmadı çıkalı bildiğim kadarıyla. Öneririm.
Bir bakınıyım,teşekkür ederim cevabınız için.
Herkese vakit ayırıp yazdığı için teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında cevaplarını bekliyorum.

Xperia z5 compact vatanda 1999 lira başka yerde daha ucuza bulunabilir. İşlemcisi vs yüksek(bi dönem amiral gemisiydi ve normal z5'le boyut dışında farkı yok), suya toza dayanıklı(işe yaramaz gibi görünür ama hayat kurtarır). Kullanmadım ama kamerası bi samsung, iphone kadar iyi değildir. Ben telefon alacak olsam bunu tercih ederdim heralde ya da galaxy a5 o da güzel telefon özellikleri falan hoş duruyor :D

Ne zamana yansır acaba bir araştırayım.

İşte bende SE düşünüyordum nedense bir anda aklım 6'ya gitti.

Tabi ki :)

Fransız'ın fazlası haram abi :)

Fly almıştım o zaman bütçeme göre en f/p oydu lakin sonra kap falan bulamadım,servis sıkıntısı vs.Haa sağlam telefon ona kefilim.

Bir bakınıyım,teşekkür ederim cevabınız için.
Herkese vakit ayırıp yazdığı için teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında cevaplarını bekliyorum.
Ben tercihimi Xiaomi mi 6 olarak kullanıyorum (Çin'in iPhone'u :D ).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...