Hangi sebepten bilmiyorum daha önce bu tarz bir ürün kullanmadım ama ürün mıknatıslı değil sıkarak tutanlardandı arkası da inceydi silikondan bile kısmışlar. Ağırlık binerse alta değebilir belki ama normal haliyle 0.3mm [artık nasıl bir ölçüyseJettayla aynı değil herhalde menfezler ya da bu tutucular standart değil. Sıfır giriyor bende alta değecek şekilde.
Sizi mi kıracağımŞu dediğimi yap rahat rahat kullan ya![]()
Sağolun Hocam düşünmenizden ne kadar hoşnut olduğumu ifade etsem az. Lakin aracımın kokpiti full dolu onun sığacağı kadar boşluk yok maalesefŞöyle bi ürün gördüm dostum reklamlarda belki işine yarar. Menfez derdine çözüm olabilir.
Cam tarafındaki menfezin altındaki boşluğa sığmaz mı?Sağolun Hocam düşünmenizden ne kadar hoşnut olduğumu ifade etsem az. Lakin aracımın kokpiti full dolu onun sığacağı kadar boşluk yok maalesef
Geniş değil Hocam orası yarısı yapışabilir sadeceCam tarafındaki menfezin altındaki boşluğa sığmaz mı?
merhabalar aynı tabletten bendede var ve aynı tutacaktan almayı düşünüyorum tableti tutturmak için 2 ızgarayada 2 ayrı ürünmü aldınız yoksa tek ürünlemi tutuyor acaba ?Carrefourdan 2 aracımada şu havalandırmaya takılan mıknatıslılardan aldım. Kırma olayı nasıl oluyor anlamadım tablet tutturup köy yollarında bile gittim sorun yok. 10 liraydı ben alırken bence gayet iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 25533
Tek mıknatıs tutuyor ustamerhabalar aynı tabletten bendede var ve aynı tutacaktan almayı düşünüyorum tableti tutturmak için 2 ızgarayada 2 ayrı ürünmü aldınız yoksa tek ürünlemi tutuyor acaba ?
tamamdır teşekkür ederim cevabınız içinTek mıknatıs tutuyor usta