Tesla Hakkindaki Düşünceleriniz (Böyle düşünen bir ben miyim?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger ulkeleri bilmem ama bizim ulkemiz icin cok buyuk sikinti elektrikli araclar, 6 ay sonra enerjiyi nerden temin edecegimizi dahi bilmiyoruz, İngiltere ise 2100 yilina kadar enerji planlamasini yapmis durumda... elektrikli otomobiller vergide de cok buyuk kayip yasatacak, benzin-otv-mtv-... ulke ekonomisi vergi ile ayakta, bakalim nolcak demek istiyorum.

Diger ulkeleri bilmem ama bizim ulkemiz icin cok buyuk sikinti elektrikli araclar, 6 ay sonra enerjiyi nerden temin edecegimizi dahi bilmiyoruz, İngiltere ise 2100 yilina kadar enerji planlamasini yapmis durumda... elektrikli otomobiller vergide de cok buyuk kayip yasatacak, benzin-otv-mtv-... ulke ekonomisi vergi ile ayakta, bakalim nolcak demek istiyorum.
zaten elektrikli araç şu anda son kullanıcıya kar yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor pek. özellikle bizim gibi elektriğin çoğunu petrolden üreten ülkeler için. Söylenilen gibi temiz yakıt değil yani aslında. Vergi işini de sen kafaya takma bro. biraz satışlar artsın, büyüklerimiz bir ayar çekerler ona :D

Son düzenleme:
Dün Alsancak Gazi kadınların orda P100D kullanan bir kadın sürücü vardı.Net söylüyorum o elitizmin karşısında ne s90 ne 520D ne A6 ne E serisi ne de Lexus GS200 falan durabilir nezdimde.Hırvatistan'da 2016 yılında çıktığım bir test sürüşü vardı ModelS ile o bu kadar farklı dünyanın arabası hissi vermemişti..Ürktüm de merak da ettim değişik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...