Ben neden ısrarla bu kadar itin bir yerlerine sokmaya çalışmalarına anlam veremedim. Hakkı Alkan bunu iyi bilir aslında. Vestel'in telefonlarını filan tanıtırken "bu paraya bu kadar mal olur" gibi sözler söylemeyi iyi biliyor. "35bin dolarlık" Tesla'ya binip neden ortada tek bir ekran gördüğünde "hayal kırıklığı" olarak nitelendiriyor ki. Kıyasladığı araba Model 3'ün 2 katından daha fazla fiyata sahip bildiğim kadarıyla. Kıllandım ben şimdi bu çamur atma çabasından.Hakkı bey model s ile model 3 karşılaştırmış.İzledikten sonra model 3 de ben en çok ekrana takıldım dışarıdan güzelde iç tasarıma geldiğimizde sürücüye bir ekran yok orta ekran yerine sürücüde ekran olsaydı daha iyiydi.
Valla gm in patronu bile hergun bir pislik atma cabasinda.zamaninda kendileride elektrikli araba yapmis ama sonra bakmislar daha zamani degil petrol var mis gibi daha pahali direk benzine donmusler. Bana gore pislik atmaya calisanlarin cabalari cok gereksiz.muhtelemen cogu otomobil firmasi ellerindeki eski dizel motorlari benzinlileri daha cok uzun zaman itelemeye caliscaklardi ama tesla yuruyunce hepsinin bi taraflarinda patladi .Ben neden ısrarla bu kadar itin bir yerlerine sokmaya çalışmalarına anlam veremedim. Hakkı Alkan bunu iyi bilir aslında. Vestel'in telefonlarını filan tanıtırken "bu paraya bu kadar mal olur" gibi sözler söylemeyi iyi biliyor. "35bin dolarlık" Tesla'ya binip neden ortada tek bir ekran gördüğünde "hayal kırıklığı" olarak nitelendiriyor ki. Kıyasladığı araba Model 3'ün 2 katından daha fazla fiyata sahip bildiğim kadarıyla. Kıllandım ben şimdi bu çamur atma çabasından.
Demek ki bu Videolarda win win durumu yok hocam bildiklerini bilmediklerini konuşuyolarBen neden ısrarla bu kadar itin bir yerlerine sokmaya çalışmalarına anlam veremedim. Hakkı Alkan bunu iyi bilir aslında. Vestel'in telefonlarını filan tanıtırken "bu paraya bu kadar mal olur" gibi sözler söylemeyi iyi biliyor. "35bin dolarlık" Tesla'ya binip neden ortada tek bir ekran gördüğünde "hayal kırıklığı" olarak nitelendiriyor ki. Kıyasladığı araba Model 3'ün 2 katından daha fazla fiyata sahip bildiğim kadarıyla. Kıllandım ben şimdi bu çamur atma çabasından.
neden bu kadar kin besliyorlar anlamadimBu tip insanlara inanmayın. bu tipler, gece yarıları, demolation arenalarda, Toyota prius parçalayıp yağ bulanmış elleriyle balyoz tutan adamlardır.
Bi ara her yer yanan lamborghini doluydu (aventador ) zamanla cozduler gerci.Değindikleri noktalar doğru.
Ama başka bir markadan veya işletmeden para almışlar, bu kasıtlı bir gömme işi.
Özellikle durmadan elektrikli arabanın elektriğini kesme muhabbetini çok gereksiz ve saçma buluyorum. Piller zarar gördüğünde, istediğiniz kadar kablosunu kesin o araç yanacaksa yanacaktır. Zaten kaza olduğunda araç bütün elektriğini kesiyor, siz kabloyu kesseniz ne işe yarayacak?
Yanacağı varsa yanar.
Adamin iphone x i 16 milyara aldik ( oyle bir rakam yalan olmasin) videosu vardi ofisindeki herkes ziplaya ziplaya seviniyordu ben o gun kendisini takip etmeyi birakmistim valla.Zaten bildiğim kadarıyla Hakkı Alkan otomobil sektöründe birisi değil. Çekmiş olduğu bu video ve yaptığı yorumlar sıradan bir otomobil kullanıcısının yorumlarından daha öte bir değerlendirme anlamı taşımayacaktır. Zira aynı mantıkla ve aynı konumla o araçları incelesem muhtemelen ben daha ağır eleştirirdim. Dediğim gibi otorite olarak eleştirmekten ziyade son kullanıcı olarak fikirlerini paylaşıyor gördüğüm kadarıyla. Yani çokta ciddiye almamak gerek.
İzlemiştim, ilk bizde v.s diye ofiste kutusundan çıkarmışlardı heyecanlı şekilde. Hani sevilir sevilmez o ayrı bir konu ama Tesla mevzusu tamamen son kullanıcı beğenisi ve fikri tadında. Yani onun eleştiriyor olması pek bir anlam ifade etmiyor benim için. Aynısını olumlu yahut olumsuz anlamda Sinan yapıyor olsa o zaman dikkate alırdım. Çünkü tecrübesi ve işi bu. Ama Hakkı Alkan'ın değil.Adamin iphone x i 16 milyara aldik ( oyle bir rakam yalan olmasin) videosu vardi ofisindeki herkes ziplaya ziplaya seviniyordu ben o gun kendisini takip etmeyi birakmistim valla.
Valla gm in patronu bile hergun bir pislik atma cabasinda.zamaninda kendileride elektrikli araba yapmis ama sonra bakmislar daha zamani degil petrol var mis gibi daha pahali direk benzine donmusler. Bana gore pislik atmaya calisanlarin cabalari cok gereksiz.muhtelemen cogu otomobil firmasi ellerindeki eski dizel motorlari benzinlileri daha cok uzun zaman itelemeye caliscaklardi ama tesla yuruyunce hepsinin bi taraflarinda patladi .
ya bu sadece otomobilde degil teknolojide bile var. Samsung bilmemne islemcili ram li bir telefonu 4.5 milyara satiyor xiaomi geliyor ayni islemci hatta daha guclu ram koyuyor cakiyor 2 milyari bilen aliyor .35 bin dolarlik arabanin maks yapabilecegi budur zaten daha ne olsun anlamiyorum bana gore f/p arabasi .rekabete dayanabileceklermi onu zaman gosterecek artik.
Demek ki bu Videolarda win win durumu yok hocam bildiklerini bilmediklerini konuşuyolar
Bildigim kadariyla o paraya o kadar cabuk hizlanan baska araba yok. Zamanla basladilar dizelleri sehir icine sokmamaya teslanin oyle sorunu yok. Yakit zaten konusmuyorum. Bana mantikli geliyor aslindayalnız 35000 dolara amerikada çok güzel arabalar var o kadar da düşük bir para değil bizimle karşılaştırmayın
Teslanin en buyuk hatasi bu oldu. Cok acilmaya basladilar.ozellikle amerikada yogun ilgiyle karsilasinca uretimi yetistiremez oldular bu ornekte sanirim onun sonuclarindan biri. Bu ilk degil daha oncede uretim hatalari ortaya cikmisti. Adam durmuyor ki daha yeni baslamissin uzaya cik araba uret ama bir yandan iscilerin grev yapsin vs isleri zorŞöyle bir haber düştü şimdi de. Fabrikadan böyle geldiği iddia ediliyor.
https://drivetribe.com/p/customer-receives-their-new-tesla-L1te3oQWRMuTXY2fN-MZoA
Ekli dosyayı görüntüle 11290
Tesla'yı harcayacaklar matmazel.