Alihan dediğin Alihan Şirin mi abi?Video yüklemenin ideali haftada 2 video. Birtek bu hafta 1 video yükledik. Yarın ya da salı Duster EDC yükleyeceğiz. Kurgularda biraz gecikme oldu hem birikti üst üste çekimler yaptık. Volkan hem çekimde hem kurguda rol aldığı için, kurgu biraz aksadı. Utku devam ediyor o da arkadaşıyla stüdyo açtı bu sıra kurgu yapamadı. Alihan'ın laptopu bozuldu o da yapamadı. Anlıcağınız üst üste geldi ama sıkıntı yok güzel videolar birikti. Bugün abimle E220d 4matic çektik. Bmw içnde evet borusan ile maalesef iletişimimiz yok. İlerleyen günlerde bir toplantı ayarlayıp bununda çaresine bakacağım. Eskiden Mercedes ile de iletişim yoktu fakat gördüğünüz gibi şuan test aracı kendileri gönderiyorlar.
Sizler destek oldukça biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalayacağız.
Sabah İzmire yola çıkıyorum, İzmirde olanları beklerim.ü
Görüşmek üzere![]()
Ooo hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. En son metrobüs de aldın galiba?Yok g30 u kendime aldim otoparkla alakasi yok
Ooo hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. En son metrobüs de aldın galiba?![]()
E yani artık bi tantuni yeriz yani arabada aldınızYok g30 u kendime aldim otoparkla alakasi yok
Ama abi o gelen 1 test kaç teste bedeldiZamanında aylarca test bekleyen panpalar burda mı![]()
Dailymotion da olmasa ne yapacaktıkAma abi o gelen 1 test kaç teste bedeldi![]()
Çare Dailymotion internetin hızlıysa indir arşivleDailymotion da olmasa ne yapacaktık
@sinan abi bu youtube'dan silinen testler ve panpalar videoları elinizde duruyor mu![]()
Aynen ordan izliyorum ben de. Otopark.com logolu bi flash bellek ya da harddiskle satsalar ilerde bu videoları çok iyi olurÇare Dailymotion internetin hızlıysa indir arşivleHer an gidecek gibiler
Onu da başka bi videoda ucundan gördük keşke tamamı olsa da izlesekBen 30 dakka C5 yanlama vidyosu istiyom
Akbil geçiyor mu abiTum arsiv bende teklifleri degerlendirebilirim (tantuni esprisi yapani banlarim)