O zaman burda size yakışmayan talihsiz bi genelleme yapmış oluyorsunuz.Şöyle diyebilirdiniz amacına hizmet etmeyen arabalar kötüdür gibi?Neden kötü buluyorsunuz?
O zaman burda size yakışmayan talihsiz bi genelleme yapmış oluyorsunuz.Şöyle diyebilirdiniz amacına hizmet etmeyen arabalar kötüdür gibi?Neden kötü buluyorsunuz?
Mumkun bak zamaninda senle yine konusmustuk bunu mazda nin site sorunu var 3 un 2017 modelide var park freni falan degismis sitede o da yok degisik marka mazda valla
Evet benim fikrim bu yöndeO zaman burda size yakışmayan talihsiz bi genelleme yapmış oluyorsunuz.Şöyle diyebilirdiniz amacına hizmet etmeyen arabalar kötüdür gibi?
Ya diyorum sana mazda bi degisik garip cozemedim halaEn mantıklısı broşürlere bakmak diye düşündüm orada da headup display in resmi var ama yine donanım listesinde yok![]()
http://www.mazda.com.tr/assets/turkey/brochure/mazda_cx-3_e-broşür _2017.pdf?epslanguage=en
İncelediğimde Toyota'nın arkasının enine dar olduğunu ben de fark etmiştim. Muhtemelen Kia'nın arkası daha geniştir. Bana dokunmadı ama çoğu kişinin rahatsız olacağı bir konu da şu klostrofobik cam tasarımı.Ekli dosyayı görüntüle 7455
Kendimi daha iyi ifade edebilmek için resim ekledim.
Ch-r da içeriden arka iki kapı arasındaki mesafe 1400mm ise niroda 1500mm civarı gelecektir.
Çünkü ch-r da kapı çamurlukdan yaklaşık 10cm içeride duruyor.
Sürücüye hissettirdiğinden ziyade şanzımanda benim takıldığım konu çalışma prensipleri. DCT şanzımanda hiç sorun çıkmasa performanslı kullanımda ısınma sorunu çıktığını biliyoruz. Hatta Otopark'ın Tucson testinde tecrübe edilmiştiBir çok kaynakta dct nin cvt gibi çalıştığını söylüyor iyi midir kötü müdür bilemedim ama.
toyota.com.tr de hibrit bagajına 297 lt denmiş https://www.toyota.com.tr/configure...936230f6/5f78d3a9-9665-4339-834b-a79f936230f6
Bu ölçüler aslında hiç bir şey ifade etmiyor mesela şuanki opel insignia ile vw passt bakalım bildiğim kadarıyla insignia daha uzun ve daha geniş ve daha yüksek ama coupe tasarımından ve dingil mesafesinden dolayı arkası daha dar ve klostrofobik hissettiriyor
Kia sportage da 18 inç tam boy standarttı bunda nasıl bilmiyorum amaÇoğu firma hilelere başvuruyor katalog verilerinde. Stepneyi opsiyon listesine koyup bagaj hacmini büyük gösteriyorlar. Veya opsiyona tamir kiti koyup bagaj hacminin kenarına küçük bir * koyup donanıma göre farklılık gösterir diyorlar.