Kullandığınız kasa e12 yol bilgisayarı bende faal çalışıyor sıkıntı çıkarmadan sizin araca özel bi sorun olabilir. Zincir neden değişti acaba ? Normalde 300k kmde kontrol gerekirse değişim diyor servis.Öncelikle aracınızı güzel günlerde kazasız sorunsuz kullanmaya devam etmenizi dilerim. Bir önceki nesil d4d modelini sıfır almıştım. 135 bin km'ye kadar her türlü yol koşulunda kullandım. MMT'yi sorunsuz kullanmak için sözünü ettiğinizi gibi dilinden anlamak gerekiyor. Ben uzun rampa inişlerde vites küçültüp hep aynı noktaya kadar sabit viteste inip aynı noktada 5'e atmasına hayrandım nasıl biliyor diye. 130 bin km boyunca Triger zinciri, direksiyon,iç dikiz aynası, akü değişti. Ama servis garanti kapsamında değiştirdiği için sorun olmadı. Yol bilgisayarı ekranını eleştirmişsiniz ama benim kullandığım modelde sıcakta görüntü kaybolduğu için sizin modeldeki ekranı beğenmiştim. Performanslı kullanım için ES tuşu vardı her ne kadar yakıtı içse de bir parça işe yarıyordu.
Arabayı satalı yaklaşık 2 sene oldu ama koltuklar konusunda haklısınız ilginç şekilde yanal destekleri çok hoştu.Yol bilgisayarı iç sıcaklık düşünce normale dönüyordu. Zincir ses yapmaya başladı servis garantiden değiştirmişti. Gösterge tablosu, ön konsol ve koltukların rahatlığı çok iyiydi. Motorun benzinlileri aratmayacak kadar sessizdi. 135 bin km'de partner tepee outdoor araçla takas yaptım. Şimdi kim bilir nerelerde?
İlginç olan neydi kiArabayı satalı yaklaşık 2 sene oldu ama koltuklar konusunda haklısınız ilginç şekilde yanal destekleri çok hoştu.
İlginç olan arabanın sportif kullanımla alakası yokken o derece yanal desteklerin olmasıİlginç olan neydi ki
Ezelden beri corolla koltukları çok rahat yanla destekler zamanına göre daha etlidir.İlginç olan arabanın sportif kullanımla alakası yokken o derece yanal desteklerin olması