Saat 4 5 civari var mıdır hala çevirme yoklama?? Evimize gididez Allah'ın izniyle hadi iyi seneler.
Oyle aslinda
Al bendende o kadar, ben masum çocuk oluyorum yanlarındaAnkarada bizi bi çevirdiler bi arkadaşların tipine bi benim tipime baktılar hemen belli oldu zaten devam et dedilerArkadaşlarımın süper kahramanıyım böyle günlerde
![]()
Bu benim arabaya karkiz cok dusuyordur diyen memurun bi versiyonu sanirim. Polis konsuunda rahat rahat davranmamiza ulkecek cok var...Ya ben son trafik çevirmesinde çok üzüldüm.burda sizle de paylaşmak istiyorum akşam 11 gibi eşimle yemekten çıkmış evimize dönüyorduk.eşim arabada uyuyakalmıştı. polis durdurunca standart alkol kontrolü yada gbt olduğunu düşünüp camı açıp iyi nöbetler memur bey dedim.hemen arabadan inin hanfendide uyansın dedi.noluyorki dedim zorluk çıkarmayın dedi eşimi uyandırıp arabadan indik.araba kırmızı renk bir micra .yani terör arabası olsa dikkat çekmeme özelliğini hızlı gitme özelliğini falan hiçbişeyi karşılamıyor.neyse arabadan indik her yeri aramaya başladılar bagajı açtılar çeyiz için alınan nevresim setini eline alan polis bu ne dedi.artık sinirlenip çeyiz o beğendiysen al dedim.bunu standart bir uygulama olduğunu sinirlenmemizin yersiz olduğunu söylediler ama eğleniyorlardı bu belli oluyor itiraz etseniz mukavemetten tutuklanırsın hakkını arasan döverler rezil ederler en ufak bir şüphem yok bu konuda.elimiz yüzümüz düzgündür bu arada.araba malatya plaka zaten ordaki sokakta oturuyoruz.ben bizi aradıkları yere 200 metre bir hastanede çalışıyorum eşim üniversitede akademisyen kimliklerimizide gösterdik.neyse aşırı üzüldüm aşırı utandım ve bir o kadarda sinirlendim buda böyle bir anımdır.önceden kişi alkollü bile olsa yanında bir kadın olduğunda rüşvetmi istenicek ceza mı kesilicek arabadan bağımsız halledilirdi.ayrıcalık istemedim ama bizi orda ararlarken bana göre çok daha şüpheli onlarca araç geçti.
Eskiden yanımızda kadın olunca insan gibi davranırlardı. Şimdi annem varken bile sıkıntı çekebiliyorum bazen. İyi polisler çoğunluk olsa da böyleleri de var malesefYa ben son trafik çevirmesinde çok üzüldüm.burda sizle de paylaşmak istiyorum akşam 11 gibi eşimle yemekten çıkmış evimize dönüyorduk.eşim arabada uyuyakalmıştı. polis durdurunca standart alkol kontrolü yada gbt olduğunu düşünüp camı açıp iyi nöbetler memur bey dedim.hemen arabadan inin hanfendide uyansın dedi.noluyorki dedim zorluk çıkarmayın dedi eşimi uyandırıp arabadan indik.araba kırmızı renk bir micra .yani terör arabası olsa dikkat çekmeme özelliğini hızlı gitme özelliğini falan hiçbişeyi karşılamıyor.neyse arabadan indik her yeri aramaya başladılar bagajı açtılar çeyiz için alınan nevresim setini eline alan polis bu ne dedi.artık sinirlenip çeyiz o beğendiysen al dedim.bunu standart bir uygulama olduğunu sinirlenmemizin yersiz olduğunu söylediler ama eğleniyorlardı bu belli oluyor itiraz etseniz mukavemetten tutuklanırsın hakkını arasan döverler rezil ederler en ufak bir şüphem yok bu konuda.elimiz yüzümüz düzgündür bu arada.araba malatya plaka zaten ordaki sokakta oturuyoruz.ben bizi aradıkları yere 200 metre bir hastanede çalışıyorum eşim üniversitede akademisyen kimliklerimizide gösterdik.neyse aşırı üzüldüm aşırı utandım ve bir o kadarda sinirlendim buda böyle bir anımdır.önceden kişi alkollü bile olsa yanında bir kadın olduğunda rüşvetmi istenicek ceza mı kesilicek arabadan bağımsız halledilirdi.ayrıcalık istemedim ama bizi orda ararlarken bana göre çok daha şüpheli onlarca araç geçti.