Turbo 1.0 İ20 Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
i20 1.0 T-GDI STAR donanım paketli turbolu i20 satışa çıkmış. Full+full donanaım paketi , 6 ileri şanzımanı var.
Motoru 120 beygir, ve 1500 devirden 4000 devire kadar 170 newton tork üretiyor.

Bu araba için şu piyasada 67900 liste fiyatı. Sizce bu araba ucuz mu, fiyat ve performans hakkında görüşleriniz nedir.

Merhaba
i20 1.0 T-GDI STAR donanım paketli turbolu i20 satışa çıkmış. Full+full donanaım paketi , 6 ileri şanzımanı var.

Bu araba için şu piyasada 67900 liste fiyatı. Sizce bu araba ucuz mu, fiyat ve performans hakkında görüşleriniz nedir.
Maalesef ucuz.

Elite donanım+smart paket gibi geldi bana ama sıkıntsı ortadaki ekran yerine çağdışı radyo mp3 çalar var.

Yine de çok pahalı.

En yakın rakibi Clio'nun fiyatı bu. İkisi için de bu fiyatlar çok.

Ekli dosyalar

• SmartSelectImage_2017-03-20-11-13-55.png
    SmartSelectImage_2017-03-20-11-13-55.png
    11.9 KB · Görüntüleme: 224
Ali abi style donanıma plus paket alırsan baya dolu oluyor zaten ibizada
Fabia zaten dolu geliyor üst donanımında

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Merhaba

Çok pahalı çoooook. Yazık günah valla. Bu arada @CenkGs geçen Ford'a gidince Premium kısmında olan satış temsilcisine Fiesta Vignale'yi sordum. Türkiye'ye gelmeyecek dedi haberin olsun. Zaten gelseydi en aşşa 80k fiyatı olurdu.

Küçük hacimli turbo motorlarda sağlam tecrübesi olan firmalar varken tecrübesiz bir bir firmanın aracı alınmaz diyorum ben.hyundai nin tek güzel aracı tucson bence diğer hiçbir aracını sevmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...