Oda dogru aslindaNiye ki bence çok satması kötü bir şey. Kullandığım arabayı herkeste görmek istemem açıkcası 6 kişiye daha aldırdım o ayrı tabii![]()
Oda dogru aslindaNiye ki bence çok satması kötü bir şey. Kullandığım arabayı herkeste görmek istemem açıkcası 6 kişiye daha aldırdım o ayrı tabii![]()
Skoda nin bu kadar az satmis olmasi cok ilginc, bunun sebebi bildigim kadariyla VW in pazar lideri oldugu USA de satisinin olmayisi.2017 Global satış rakamlarında ilk 25 markada değilmiş Subaru.Burda gene belli bir çapı var gibi geliyor.
http://focus2move.com/world-cars-brand-ranking/
http://focus2move.com/europe-best-selling-cars/Skoda nin bu kadar az satmis olmasi cok ilginc, bunun sebebi bildigim kadariyla VW in pazar lideri oldugu USA de satisinin olmayisi.
Konu başlığını görünce heyecanlandım ve kendi düşüncelerimi bir yazayım dedim. Benim için bu marka tam olarak Subaru'dur. Kendine has özgünlüğü, simetrik çekiş sistemi, boxer motoru ile sizi gerçekten özgün hissettiren bir araç. Yolda çok görmüyorum lakin gördüğümde sahipleriyle mümkün olduğunca görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyorum. Özellikle yeni modellerini kullanan araç sahipleri belli bir düşünce yapısına ulaşmış insanlar -ya da bana öyle denk geldi bilemiyorum-. Gerçekten Subaru vb araçların toplumda çok yer etmemesinin sebebini servis ağından ziyade biraz da toplumsal bilinç ve otomotiv kültürü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik etkenler de bu duruma eklenebilir. Keşke bizler talep etseydik de servis ağları gelişseydi..
XV konusunda hak verebilirim araç ağırkanlı ancak Levorg da yaksın be, helal hoş olsunBabama her levorg alalım dediğimde çok yakıyor yoksa alırdım diyor
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
XV konusunda hak verebilirim araç ağırkanlı ancak Levorg da yaksın be, helal hoş olsun![]()
Sizi 1.4 125'lik TSI bile Johny reis gibi yorarTdi golften sonra yorar bizi
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Öyle deme ya, ben Çekmeköy'den Akasya Avm'ye giderken çok komik ortalamalar elde edebiliyorum 1.2 TSI ile. İnanmak lazımSizi 1.4 125'lik TSI bile Johny reis gibi yorar.
Öyle deme ya, ben Çekmeköy'den Akasya Avm'ye giderken çok komik ortalamalar elde edebiliyorum 1.2 TSI ile. İnanmak lazım![]()
Biliyorum yahu bizde 1.4 TSI 150 kullanıyoruz neredeyse yakmıyor ama duzborudownpipi dizelci ona benzin haram ondan dalga geçiyorumÖyle deme ya, ben Çekmeköy'den Akasya Avm'ye giderken çok komik ortalamalar elde edebiliyorum 1.2 TSI ile. İnanmak lazım![]()