Türkiye'de 'ricer'ların fazla ilgi görmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WCC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadarı gece rüyanıza girmeye yeter herhalde :D
FB_IMG_1479416134960.jpg
FB_IMG_1479416106325.jpg
FB_IMG_1479416094755.jpg
FB_IMG_1479415952851.jpg
FB_IMG_1479415933561.jpg

Şu an o supra da dahil olmak üzere diğer supra'lar bilinçli sürücülerinde elinde çok şükür öyle supra kalmadı piyasada. O fotoğraftakinin meşhur FF supra olması lazım ya da icesupra tam emin değilim ikisinden birisi :)

Ben en son oyle bi kamberi GTA: Vice City oynarken gormuştum "seaways" yazıp arabayı denize sokarak... GT86'yı o hale sokan eller kırılsın

Utanılacak ne var yahu o zamanlar modifiye kültürü böyleydi yapacak bir şey yok. Sırf 2008 yılında İzmir'deki fuara gidebilmek için ekstra mesai yapıp para falan biriktirmiştim ben :D

Son 1-2 yıldır bu otomobil fotoğrafçılığı sayfalarından fazlaca dikkatimi çeken olay; yabancıların 'ricer' diye tanımladığı bizim de 'makyaj da bi yere kadar abi' olarak tanımladığımız arabaların gereğinden fazlaca ilgi görmesi.

http://i.hizliresim.com/6rR15N.jpg Neyi kastettiğimi anladınız :)

Genellikle negatif kamber açısı; sanayide dökme çakma porsche/ferrari/bentley jantları, yolda gezdirmeyecek yükseklikte yaylar vs.vs. Underground 2 zamanlarında doğanlara falan yaparlardı o modifikasyonların ilkel versiyonunu; onlar bile evrildi.

Neyse özet geçeyim; sohbet konusu açma nedenim şu aşırı şişirilen buram buram ricerlik kokan özcan özer'in gt86'sının satılık olması; fiyatı ve üzerindeki modifikasyonlar.

Accuair Süspansion
Warex Egsoz Sistemi
Rocketbunny Dodikler
Kaplama
DTM Spolier
Ön Arka Far
Özel Camber Kitleri
Özel Tasarım (yapım) Jant Türkiyede Yok
Ve Ufak Tefek tek tek Yazılmayacak 10larca şey..

ve 149.999TL. 2015 olsa da sıfır km olanı ise 149.500TL. Kimse aksesuar fiyatlarından bahsetmesin; gt86 gibi ses getirmiş bi aracı daha rezil edip daha ergenlerce daha da şişirilmezdi heralde

İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avrupali-rocketbunny-gt86-361803629/detay
Fanları "dünyada tanınıyor" "tonla ödülü var" diyolar çıldırıyorum

yukarıda ki görüşlere aynen katılıyorum para harcayıp aracı rezil eden tek milletiz her şey dozajında ve yararında olmalı saçma sapan görselleere para yatırıp göz zevkini bozmak yerine aracın motora yüklen :D

yukarıda ki görüşlere aynen katılıyorum para harcayıp aracı rezil eden tek milletiz her şey dozajında ve yararında olmalı saçma sapan görselleere para yatırıp göz zevkini bozmak yerine aracın motora yüklen :D
Abi yurt dışında çooook daha beterleri var görünce türkiyeye şükrettim ben youtube da gaskings isimli bi kanal var adam özellikle ricerları hedef alıyo izleyim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...