İlden İle değişir diye düşünüyorum arhavide 3000 tl ye kral gibi yaşarsınMerhaba
Arkadaşlar, ülkemizde yaşamak için 4 kişilik bir ailenin aylık ne kadar gelir gerekiyor. Yorumları merak ediyorum![]()
sen 4 kişik bir aile değilsin. ben 4 kişilk aile deyince okula giden çocuklar hayal ettim. ve çalışan eş. 8000tl alsanız borcunuz da olmasa geçinirsiniz ama kredi falan varsa patates.Benim gecen sene 1900 tl ortalama masrafım vardı aylık. 10000 bin diyorsunuz, 8000 diyorsunuz. Ben ayda 2200 km yol gezen adamım. Ecuk insaf ya .. Tatilimide eksiksiz yapmışım.
sen 4 kişik bir aile değilsin. ben 4 kişilk aile deyince okula giden çocuklar hayal ettim. ve çalışan eş. 8000tl alsanız borcunuz da olmasa geçinirsiniz ama kredi falan varsa patates.
abı tatıl var tatıl var. bızım eve standartların dusmemesı ıcın 6 bın cıvarı gırmesı gerekıyor. yoksa 3 mılyarada yasarız ama rahat olmaz ıstanbuldaBenim gecen sene 1900 tl ortalama masrafım vardı aylık. 10000 bin diyorsunuz, 8000 diyorsunuz. Ben ayda 2200 km yol gezen adamım. Ecuk insaf ya .. Tatilimide eksiksiz yapmışım.
abı tatıl var tatıl var. bızım eve standartların dusmemesı ıcın 6 bın cıvarı gırmesı gerekıyor. yoksa 3 mılyarada yasarız ama rahat olmaz ıstanbulda
dusun abı 6 az bıle demısım benEb kirası ve Kredileri eklemeden 1900 ekleyince 3500 tl
valla benim yeter de değişik bir yaşam tarzım var o yüzden şuan yetmiyor. aslında hayli hayli yeterPeki kazandığınız para geçiminize yetiyormu, bir kenara para bırakabiliyormusunuz. Kredi kartı gelince %30 mu ödüyorsunuz