Uzun Yol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarzı bilmediğim için müzik önerisi şöyle yapabilirim: Hızlı tempolu başlayıp, 1-2 saat sonra hafif yorgunluk veya sıkkınlık belirtileri başlayınca tempoyu düşürecek daha soft ama uyutmayacak gibi canlı tutacak uyuntu olmayan soft müziklere geçecek gibi bir şeyler ayarlamanızı öneririm.

Benim tavsiyem içecek olarak espresso bazlı soğuk nespresso ve Redbull..

Eğer araçta konuşacak birileri varsa/uyanıksa tercihen muhabbet edilmesi ... müzik bir noktandan sonra aslında yoruyor, ondan uyku gelme arefesinde biraz dinlenip araç öyle teslim edilebilir.

Gece yolculuğu için gece gözlüğü iyi fikir. 2-3 saatte bir sürücü değişimi ve en az 2 mola iyi olur bu mesafede ...

Herşeyden önce hızlı girmeyin. Hızlı sürüş hem kaza riskini arttır, hem cebinize zarar hemde aşırı dikkat gerektirdiğinden sürücüyü çok daha hızlı yorar...

Şimdiden iyi yolculuklar ...

Ne dinlerseniz dinleyin kısık sesle dinleyin bence :) bi de 600km 600km süreceğiz demişsiniz benim önerim madem 3 şöförsünüz 200-250km den fazla sürmeyin tek seferde. Müzik olarak da spotify varsa hazır yol playlistleri bulunabilir

Benim tavsiyem içecek olarak espresso bazlı soğuk nespresso ve Redbull..

Eğer araçta konuşacak birileri varsa/uyanıksa tercihen muhabbet edilmesi ... müzik bir noktandan sonra aslında yoruyor, ondan uyku gelme arefesinde biraz dinlenip araç öyle teslim edilebilir.

Gece yolculuğu için gece gözlüğü iyi fikir. 2-3 saatte bir sürücü değişimi ve en az 2 mola iyi olur bu mesafede ...

Herşeyden önce hızlı girmeyin. Hızlı sürüş hem kaza riskini arttır, hem cebinize zarar hemde aşırı dikkat gerektirdiğinden sürücüyü çok daha hızlı yorar...

Şimdiden iyi yolculuklar ...
Zaten 5 kişi olacağız (biri bebek sayılır) sıkıntı yok genelde konuşarak ve müzik eşliğinde gidiyoruz.
Uyku zaten başlayan muhtemelen boluyu geçip verir gerisi de 150'şer sürse sıkıntı yok. Kafamızda genelde şuraya kadar diye hedef belirleyerek çıkıyoruz yola.
İyi dilekleriniz için de teşekkürler..
Ne dinlerseniz dinleyin kısık sesle dinleyin bence :) bi de 600km 600km süreceğiz demişsiniz benim önerim madem 3 şöförsünüz 200-250km den fazla sürmeyin tek seferde. Müzik olarak da spotify varsa hazır yol playlistleri bulunabilir
Genelde zaten spotify kullanıyoruz da bakalım playlistte küçük çocuk şarkıları bile var :)
Yol da zaten Amasya da 2-3 gün kalacağız öyle devam edeceğiz yani 600 km yol gibi düşünüyoruz ama Amasya-Kilis rotayı bilmediğimizden insan tedirgin oluyor..

Arkadaşlar E5'te radar var mıdır ?
Varsa nerelerdedir ?
Yine 132'ye kadar esneme payı var mıdır ?

https://open.spotify.com/user/hndmsx/playlist/3i49v6z07LzY1zF1aaap8a?si=TbFROcndR9OrDzso6_SOSg
Buyrun efenim 3000km yolda bitmeyecek listemi sizle paylasayim :D hicbir siniflandirmaya maruz birakmadan, yaklasık 3 senedir olusturdugum karman corman listem begeneceginiz seyler illaki cikar :D
Arkadaşlar E5'te radar var mıdır ?
Varsa nerelerdedir ?
Yine 132'ye kadar esneme payı var mıdır ?
E-5 normal sehirlerarasi yol kapsaminda diye biliyorum. Yerlesim yerlerinde 70-50 gibi sinirlar da olur, normal bolunmus kisimlarda 110 olur diye tahmin ediyorum

https://open.spotify.com/user/hndmsx/playlist/3i49v6z07LzY1zF1aaap8a?si=TbFROcndR9OrDzso6_SOSg
Buyrun efenim 3000km yolda bitmeyecek listemi sizle paylasayim :D hicbir siniflandirmaya maruz birakmadan, yaklasık 3 senedir olusturdugum karman corman listem begeneceginiz seyler illaki cikar :D

E-5 normal sehirlerarasi yol kapsaminda diye biliyorum. Yerlesim yerlerinde 70-50 gibi sinirlar da olur, normal bolunmus kisimlarda 110 olur diye tahmin ediyorum
Çok teşekkürler efenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...