@gtepro yine güzel bir video çekmiş. Bu sefer güzel bir yaratığı incelemiş. İnşallah süreceğimiz günleri de görebiliriz hayırlısıyla. Buyrun panpalar bu da video.
Eyvallah panpaHemen izleyip prim veriyorum panpalar.
Lacivert zaten muhteşem birde krom detaylarla beni benden alıyor valla. Golf sevmem ama R olunca ayrı bir hoşuma gidiyor.Rengi mükemmel aracın yahu baktıkça bakası geliyor insanın. Elinize, emeğinize sağlık.
Ben de çok beğendim aracı, sade ama sportif böyle değişik bir denge var isimlendirmek, kelime bulmak zor ama güzel. Bu renkle alıp, temizleyip temizleyip önüne sandalye çekip çayla beraber izlemek gerek.Lacivert zaten muhteşem birde krom detaylarla beni benden alıyor valla. Golf sevmem ama R olunca ayrı bir hoşuma gidiyor.
Valla bide bu araç tam 5 aydır showroomda ve satılmıyor. Neden anlamış değilim.Ben de çok beğendim aracı, sade ama sportif böyle değişik bir denge var isimlendirmek, kelime bulmak zor ama güzel. Bu renkle alıp, temizleyip temizleyip önüne sandalye çekip çayla beraber izlemek gerek.
Teşekkür ederim. Araç zaten pahalı ona laf yok. Ben bu kadar opsiyon almayıp fiyatı mumkun oldugu kadar aşağıya çekmeye çalışırdım.Senin ilk izleyicilerindenim ilk videoların altındaki yorumlar benim
Araç hakkında düşücem eyi,hoşda 210 Çok para be abi 2015 Az km'li 320d xdrive Alır.Birde çeki demiri takar Norveçte yaşayan aile babası tadında kullanırım
Hocam alırsan gelir bir tur izleriz artıkBen de çok beğendim aracı, sade ama sportif böyle değişik bir denge var isimlendirmek, kelime bulmak zor ama güzel. Bu renkle alıp, temizleyip temizleyip önüne sandalye çekip çayla beraber izlemek gerek.
Gerçi bu tarz niş araçlar satılmak istenmiyor olabilir. Kemal Tepretoğulları Renault da çektiğim Megan RS neredeyse 1 yıldır orada duruyor ve fiyatı da hiç fena değil.İlginçmiş gerçekten, sormak lazım satış temsilcilerine. Her aracın bir alıcısı mutlaka çıkar normalde.
Alsam test için bile veririm ama bizde 2.0 benzinli bir aracı alacak maddiyat neredeHocam alırsan gelir bir tur izleriz artık
1.6 dizel neyimize yetmiyorAlsam test için bile veririm ama bizde 2.0 benzinli bir aracı alacak maddiyat nerede
Hedef 1.2 TDI1.6 dizel neyimize yetmiyor
Bunun ses sistemiyle müzik dinlemek isteyen tek ben değilim değil mi?Görür görmez aklıma gelen ; Ekli dosyayı görüntüle 2274
Dediğin gibi belki sahiden show için orada tutulup satılmıyordur. Ama yine de enteresan tabiiGerçi bu tarz niş araçlar satılmak istenmiyor olabilir. Kemal Tepretoğulları Renault da çektiğim Megan RS neredeyse 1 yıldır orada duruyor ve fiyatı da hiç fena değil.
1.6 dizel işte ortalama kaçar az yakar, cebe çok dokunmaz tam bizlik 2.0 benzinli bir hothatch'in hayali bile güzel tabii1.6 dizel neyimize yetmiyor