@gtepro yine güzel bir video çekmiş. Bu sefer güzel bir yaratığı incelemiş. İnşallah süreceğimiz günleri de görebiliriz hayırlısıyla. Buyrun panpalar bu da video.
İkinci el 140 bine e180 var hocam bütçe varsa onlara bakın.bu nısanda alınan e180 o kadar yakıyor dıyebılırım ama tabı fıyat farkı var . yanı bılemedım ya d segmentıne cıkıp yakıtı goze alcam ama fıyatları yenı kasayla dahada dusecektır yada c segmentı ıle yetıncem
bu nısanda alınan e180 o kadar yakıyor dıyebılırım ama tabı fıyat farkı var . yanı bılemedım ya d segmentıne cıkıp yakıtı goze alcam ama fıyatları yenı kasayla dahada dusecektır yada c segmentı ıle yetıncem
tabii o arabaya helal olsun o benzinBide e180ler karma da 10lt inmiyor diye biliyorum.
ben 8 gordum hocam bıraz tabı basmadan dıkkat ederek . 2. el e ben guvenemıyorum acıkcası o yuzden ılla 0 olmalı benım ıcın . ya yakıt delı gıbı onemlı degıl ama 5 senede su andakı arabama yaklasık 35 mılyarı asan yakıt parası verdıgım ıcın gunumuzde 8 10 lıtre gıbı degerler benı sarsmayacak olsa bıle can sıkıyorYa da en mantıklısı 2. ellerine de bakabilirsiniz 85-90k dizel otomatikleri bulunuyor ama yakıt sizin için bu kadar önemli ise insignia pek öneremem maalesef. Bide e180ler karma da 10lt inmiyor diye biliyorum.
hocam 2 . el bakmıyorum guvenemıyorum yanı babamın arabasını alcak olsamda guvenemem huy ıste . nısan ayında 170 e kosıflerden aldılar renk secemedıler ama ıcı komple derı navg. vs var perde var ve gercekten ucan halı gıbı gelıyor banaİkinci el 140 bine e180 var hocam bütçe varsa onlara bakın.
hocam bence gidip görün arabayı bide imkanınız varsa kullanın maalesef dizel insignia uzun süre kullanamadım o yüzden düzgün bir yakıt verisi söyleyemiyorum sizeben 8 gordum hocam bıraz tabı basmadan dıkkat ederek . 2. el e ben guvenemıyorum acıkcası o yuzden ılla 0 olmalı benım ıcın . ya yakıt delı gıbı onemlı degıl ama 5 senede su andakı arabama yaklasık 35 mılyarı asan yakıt parası verdıgım ıcın gunumuzde 8 10 lıtre gıbı degerler benı sarsmayacak olsa bıle can sıkıyor
hocam zaten kesınlıkle gıdıp bır test surusu yapacagım . bu fıyat sevıyesınde dusunecegım. bırde cenk hocam aklıma mondeo soktu onuda aynı gun aradan cıkarırımhocam bence gidip görün arabayı bide imkanınız varsa kullanın maalesef dizel insignia uzun süre kullanamadım o yüzden düzgün bir yakıt verisi söyleyemiyorum size
hocam bana mıcra verdılerdı yalan olmasın 0.9 dıye hatırlıyorum ıstanbul acıbadem yokusunu 4 kısı ıle cıkamamıstık ( boyum 178 kılo 84 carpı 4 ıle )Alın 1.0 Polo Trendline kafa rahat
Mondeonun dizel otomatiği olsa onu da önerirdim zatenhocam zaten kesınlıkle gıdıp bır test surusu yapacagım . bu fıyat sevıyesınde dusunecegım. bırde cenk hocam aklıma mondeo soktu onuda aynı gun aradan cıkarırım
valla hocam sormayın tıp olarak cok hosuma gıttı donanım ıyı sayılır konfor guzel ama otomatık yok ıste. ama yınede bır bakmak ıstıyorum gercektenMondeonun dizel otomatiği olsa onu da önerirdim zaten
Titanium+18 jant ile iyi gider ama anlamadığım şey rengi konfigatör de kırmızıyı seçince fiyat 5-6k artıyordu niyeyse.valla hocam sormayın tıp olarak cok hosuma gıttı donanım ıyı sayılır konfor guzel ama otomatık yok ıste. ama yınede bır bakmak ıstıyorum gercekten
Bi ara senin Corsa'ya binelim yav kütük gibi diyon sürekli merak ettim vallaBeni Kocaeli Anadolu'dan kaçırabilirsin şimdiden teşekkürlerBkz: F&F Tokyo Drift
belkıde ozel renktır bılemedım sımdı bendeTitanium+18 jant ile iyi gider ama anlamadığım şey rengi konfigatör de kırmızıyı seçince fiyat 5-6k artıyordu niyeyse.
ama 18 almam konfor cok dusuyor 16 maks 17 candır benceTitanium+18 jant ile iyi gider ama anlamadığım şey rengi konfigatör de kırmızıyı seçince fiyat 5-6k artıyordu niyeyse.
Ben D segmenti arabayı 18 altı almam insignianın konforu 18 ile iyi geliyor açıkcası and abi de beğenmişti tabii herkesin beklentisi bu konuda farklı şimdi e180den sonra daha konfor kaç araba varki bide üstüne flexride alırsanız konfor daha artıyor ben flexride 19 ile denemiştim normal 18lerden daha da konforlu gelmişti.ama 18 almam konfor cok dusuyor 16 maks 17 candır bence
O benim gittiğim Anadolu Lisesi be. Balatalarımı seviyorum ben. Askeriyenin oraya yeni kavşağa in oradan alırım ancakBi ara senin Corsa'ya binelim yav kütük gibi diyon sürekli merak ettim vallaBeni Kocaeli Anadolu'dan kaçırabilirsin şimdiden teşekkürler
tuzlayada beklerızO benim gittiğim Anadolu Lisesi be. Balatalarımı seviyorum ben. Askeriyenin oraya yeni kavşağa in oradan alırım ancak