@gtepro yine güzel bir video çekmiş. Bu sefer güzel bir yaratığı incelemiş. İnşallah süreceğimiz günleri de görebiliriz hayırlısıyla. Buyrun panpalar bu da video.
Biz de yeni nesiliz işteYeni binaya geçtik yolun üstündeyiz artıkO benim gittiğim Anadolu Lisesi be. Balatalarımı seviyorum ben. Askeriyenin oraya yeni kavşağa in oradan alırım ancak
tuzlayada beklerız
Özelden iletişime geçerim beyler.Biz de yeni nesiliz işteYeni binaya geçtik yolun üstündeyiz artık
Maltepedeyim benide aliverin yav.Özelden iletişime geçerim beyler.
su mınıbus caddesınde unlu bır durumcu var reklam vermeyeyım maltepede oraya yakınmısınMaltepedeyim benide aliverin yav.
atmosferık 4 ılerı kabul edılıyormuBiz de yeni nesiliz işteYeni binaya geçtik yolun üstündeyiz artık
Yok abi narcity nish adalar taraflarısu mınıbus caddesınde unlu bır durumcu var reklam vermeyeyım maltepede oraya yakınmısın
valla kımse bulusma baslıgına bısı yazmıyor ama oyle ufak caplı bırsey yaparsak alırım ben senı yakınlardanYok abi narcity nish adalar tarafları
Olur aslında hocam bulusma. Yapılan konferanslar da karisda ve sinav tariflerime geliyor hep.valla kımse bulusma baslıgına bısı yazmıyor ama oyle ufak caplı bırsey yaparsak alırım ben senı yakınlardan
Gece rüyama girmesse şerefsizim
Türkçene ve ses tonuna bayıldım. İncelemelere devam etmen dileğiyleEkleme olarak; Bagaj 4 çeker sistemi sebebi ile 2 katlı değil. İyi seyirler, eksiklerimizi ve yanlışlarımız affola.
Teşekkür ederim . Hobi olarak severek yapıyorum ve geliştirmeye çalışıyorum. Önerileriniz varsa zevkle okumak isterim.Türkçene ve ses tonuna bayıldım. İncelemelere devam etmen dileğiyle
Kanka git matemetikten aldığın 45 i düzelt benden tavsiye buTeşekkür ederim . Hobi olarak severek yapıyorum ve geliştirmeye çalışıyorum. Önerileriniz varsa zevkle okumak isterim.
Mat 45 panpa kalan hepsi 80 üstü naaaberrrr . Mat da nazarlık olsun hallederiz bi şekil.Kanka git matemetikten aldığın 45 i düzelt benden tavsiye bu
neler neler var hocam Türkiye yi takan mı varbizdeki kialar < dunyanın gerı kalanına satılanlar