Yaw her şeyi anladım da niye yol verek knk1. si yolda gorsen gülüp gecemezsiniz saklaban arabası degil araba hatta yol bile verirsiniz bulasmasın bana diye
2. arabada zaten oem teyp vardı ve hiç bi ozelligi yoktu klip izledigim için double takıldı araca.
3. spoiler zaten r cup spoiler r spoilerin ne oldugunu dahi bilmeden yorum yapmanız komigime gitti.
4. 19 jant bile isteye takmıyorum aracı yormanın anlamı yok. yorma olmasın diye 235 olan tabanı 225 e dahi düsürdüm.
5. aracım farzetki modifiyesi yok emin olun yolda gorsen hayranlıkta bakarsınızve yol vermek zorunda kalırsınız.
6. aracıma suan asırı derecede talip var fakat 150 bin tl'ye vermiyorum vermeyecem.
Valla ben bunları görünce kendimi en sağ şerite atıyorum bulaşmasın çarpmasın diye ondan bahsediyor olabilir arkadaşYaw her şeyi anladım da niye yol verek knk
Kullanıcı bunun farkındaysa problem yok bence.5. aracım farzetki modifiyesi yok emin olun
Ben de amg jant takıcam,sisleri led xenon yapıcam 200tllik difüzör takıcam sonra bana da yol vermek zorunda kalırsınız ona göre"Yol vermek zorunda kalırsın" kısmı bile konuyu salmak için yeterli sebep. Yolları ego tatmin aracına çeviren ve malum tayfadan olmadığını iddia eden bir scirocco daha.
He ego tatminine çevireceksek bu işin sonu mu var ? Uçtuğu kaçtığı iddia edilecek scirocco'yla kafa yapacak bir ton babayiğit var. Ancak bu işten bir şey anlamayan adam iddiasıdır bu. Pistte de zaten çok hızlı olduğunu iddia edip abuk subuk süreler yapan bir sürü adam gördük, dert değil.
"Aşırı derecede talip var." Ne güzel, satmayın arabanızı. Başkasının da canını yakmamış olursunuz.![]()
1. si yolda gorsen gülüp gecemezsiniz saklaban arabası degil araba hatta yol bile verirsiniz bulasmasın bana diye![]()
Bulasmasin bana diye yol verirsiniz demeniz herhalde 200 bg den degil. Buradakiler 1.0 atmosferige binmiyor yani.baya oyun oynacak arabalar var forumda.1. si yolda gorsen gülüp gecemezsiniz saklaban arabası degil araba hatta yol bile verirsiniz bulasmasın bana diye
2. arabada zaten oem teyp vardı ve hiç bi ozelligi yoktu klip izledigim için double takıldı araca.
3. spoiler zaten r cup spoiler r spoilerin ne oldugunu dahi bilmeden yorum yapmanız komigime gitti.
4. 19 jant bile isteye takmıyorum aracı yormanın anlamı yok. yorma olmasın diye 235 olan tabanı 225 e dahi düsürdüm.
5. aracım farzetki modifiyesi yok emin olun yolda gorsen hayranlıkta bakarsınızve yol vermek zorunda kalırsınız.
6. aracıma suan asırı derecede talip var fakat 150 bin tl'ye vermiyorum vermeyecem.
Yalnız Scirocco baya başarılı bir araç. Benim hep hayalim oldu ama maalesef temizi çok nadir ve çok uçuk fiyatı. Şuan mantıklı bir araç değil. Ki zaten siz oynanmış almam demizsiniz çok doğru.Makas atmak ve egzoz olayı dışında yani başkalarını da ilgilendiren/rahatsız eden şeyler dışında yaptıklarınızı güle güle kullanın.
Araçtan bağımsız konu ve anlatım tarzınız ilgi çekici. Özellikle periyodik bakım konusunda çok hassas olduğunuz ortada, tebrikler o konuda
Herkesin bir ilgisi ve zevki var tabi ki. Mesela ben spor araç alacak olsam 150 160 beygirlik VW almam, alacak olsam da oynanmış bir Scirocco almam. Ama bu sadece benim görüşüm binbir çeşit insan ve görüş var
Özellikle başkalarına da zarar verecek kazasız belasız kullanın inşallah aracınızı.