Passat a verdiğimiz parayla E180 alabiliyorken passatı almak ne kadar mantıklı E sınıfı gibi bir premiuma binmek varken ne kadar mantıklı?
Hiç mantıklı değil. Hele karşısında e180 elite varsa ki o paralara 140 150 bandı yani 30 bin km de temiz arabalar var.Passat a verdiğimiz parayla E180 alabiliyorken passatı almak ne kadar mantıklı E sınıfı gibi bir premiuma binmek varken ne kadar mantıklı?
Mercedesin bazi modellerine vw rakip olabilir. Söylediklerinizden birde sorunsuzluğa hem fikir degilim o kadar.Bence bunu düşünmeye bile gerek yok. İlk olarak kalite farkı bir E'deki malzeme işçilik kalitesini passat'ta göremezsin. İkinci olarak passat ne kadar dolu olursa olsun aynı güvenliği sağlayamaz, aynı konforu sağlayamaz, gişindeki yumuşaklığı sağlayamaz, motorundaki sorunsuzluğu sağlayamaz. Mercedes E serisi alıpta ikinci eli düşünmem ben çünkü seni istediğin kadar götürür o araba. Hadi hepsini geçtim Mercedes yani Volkswagen'in değil Audi, BMW, Jaguar, Lexus gibi markaların rakibi diye düşünüyorum. İlla bu ikisi karşılaşıcaksa bence cevap çoktan belli...
Tüm düşüncelere saygım var bunlarda benim düşüncelerim
Tabi ki A serisi Golf'e rakiptir mesela fakat bunlar Mercedes'in alt segment arabaları kendi motorlarını bile kullanmıyorlar bu segmentlerde, daha orta gelirli kesimi kendine çekmek için üretilmiş araçlar. Sorunsuzluk konusunda ise hiper bir bilgim yok ama Mercedes'i bildiğim kadarıyla söyledim bende kullanan tabi ki daha iyi bilir.Mercedesin bazi modellerine vw rakip olabilir. Söylediklerinizden birde sorunsuzluğa hem fikir degilim o kadar.
Hocam, geçenlerde S klasın koltuklarının dikişlerine baktım. Yani E klası geçtim. İçler acısı. Artık ezberler bozuldu. Mercedes eski Mercedes değil. Maksimum kazanç için kalitenin çıtası düştü.Bence bunu düşünmeye bile gerek yok. İlk olarak kalite farkı bir E'deki malzeme işçilik kalitesini passat'ta göremezsin. İkinci olarak passat ne kadar dolu olursa olsun aynı güvenliği sağlayamaz, aynı konforu sağlayamaz, gişindeki yumuşaklığı sağlayamaz, motorundaki sorunsuzluğu sağlayamaz. Mercedes E serisi alıpta ikinci eli düşünmem ben çünkü seni istediğin kadar götürür o araba. Hadi hepsini geçtim Mercedes yani Volkswagen'in değil Audi, BMW, Jaguar, Lexus gibi markaların rakibi diye düşünüyorum. İlla bu ikisi karşılaşıcaksa bence cevap çoktan belli...
Tüm düşüncelere saygım var bunlarda benim düşüncelerim
Yani tam olarak bilmiyorum ama bunların el yapımı olduğunu düşünüyorum yanlış ise bilen varsa lütfen düzeltsin, ama düşündüğüm kadarıyla izlediğim videolarda böyle hatalı ufak tefek hatalı dikişleri tam tersine severler el yapımı olduğunu gösterdiği için. S serisinde dandik bi yapım olucağını hiç düşünmedim açıkçası, ama gördüm diyorsunuz tabi ki doğrudur ama en azından S serisini boş, kalitesiz bırakıcaklarını düşünmüyorumHocam, geçenlerde S klasın koltuklarının dikişlerine baktım. Yani E klası geçtim. İçler acısı. Artık ezberler bozuldu. Mercedes eski Mercedes değil. Maksimum kazanç için kalitenin çıtası düştü.
İşte aynı fiyattalar bende passat'ın bu değeri hak etmediğini düşündüğüm için yazmak istedimMevzu zaten Mercedes'in Passat'tan daha konforlu olup, aynı fiyata satılmasından kaynaklanıyor. Bence hangisi daha konforlu tartismasina girmek yanlis olmus.
Sende haklısın Merso kalitesi bambaşka o rafinelikAbi yapmayın passat e180e tercih edilir mi. @ModaleTurk e180in içine binip kullandığınızı düşünmüyorum bu sebeple zaten yorumunuza inanamadım. Bir aracı deneyimlemeden tavsiye vermeyelim lütfen. Mersonun her türlü temiz ikinci eli passata tercih edilir. Yakıt tüketimi konuyla alakasız zaten d segmentinden bahsediyorız. Ben en son mercedesin cla200 amg modelini kullandım. E180i geçtim o araçta bile tasarım ve kalite çok apayrı yerlerde.