Katılmayı çok isterdim hocam ama Anadolu yakasındayım maalesefArkadaşlar yarın kar bekleniyormuş, şu karda arkadan itiş başlığındaki arkadaşlar yarın maslak tarafına ordan da belki koç üniye doğru gitmeyi planlıyorum katılmak isteyen var mıdır??
ooo pazar gecesi eğlence var o zaman. yan yan neslihanAnkara'ya Pazar günü geliyormuş yoğun kar. Bakacağız artık duruma.
Şöyle sakin sakin M2'de pandül üstüne pandül, kontra üstüne kontra... Vurucam kırbacı...
Valla f30 la eğlenilir diğerine gerek yok bilebu hafta sonu garajımda sadece 1500km'lik sottozerolarıyla f30 ve 45000km'Lik R50A'larıyla cupra var. acaba en çok hangisiyle spin atarım?muhtemelen birisiyle olduğum yerde patinaj show yaparken diğeriyle yengeçlere diss atarım
![]()
Hocam ben genelde forum Ankaranın orda takılıyorum ovacıkta felan, baya boş geniş alanlar var tavsiye ederimValla bende yapıyorum çok ender karda ama şuursuzlaşmadan.
Arabayı bir yere tıklatacağım diye sürekli temkinli hareket ediyorum. Kazası belası yok çok şükür, olsun da istemiyorum tabii ki.
Ha bomboş ve düz alan olsa o zaman sapıtırım işte ama Ankara'da öyle bir yer yok maalesef ya da ben bilmiyorum.![]()