Yarın Kar Yağıyormuş!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuncYcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuncYcl

Profesör
731
29
Marka
BMW
Arkadaşlar yarın kar bekleniyormuş, şu karda arkadan itiş başlığındaki arkadaşlar yarın maslak tarafına ordan da belki koç üniye doğru gitmeyi planlıyorum katılmak isteyen var mıdır??

Arkadaşlar yarın kar bekleniyormuş, şu karda arkadan itiş başlığındaki arkadaşlar yarın maslak tarafına ordan da belki koç üniye doğru gitmeyi planlıyorum katılmak isteyen var mıdır??
Katılmayı çok isterdim hocam ama Anadolu yakasındayım maalesef :(.

Valla ne zaman kar yağsa geceyi bekleyip kimselerin olmadığı vakitlerde en az 2 saat yan yan giderim :D Çok güzel stres attırıyor, helede kız arkadaşın felan canını sıktıysa birebir.

Bu araca kar lastiği alamadık, kar yağınca içimi hüzün kaplıyor, geçen yıl fiestadaki kar lastikleri ile sırf eğlencesine Kartepeye yoğun tipi altında gitmiştim, aşırı zevkliydi önden çeker ile bile. Lift off, oversteer :)

Mersine son 1 ayda yağan yağmurla çöller orman olurdu bizde kar yağmıyor o yüzden ıslak zeminle idare ediyoruz ufak tatlı tatlı arka getirmeler küçük süprizlerle mutlu oluyoruz :)

bu hafta sonu garajımda sadece 1500km'lik sottozerolarıyla f30 ve 45000km'Lik R50A'larıyla cupra var. acaba en çok hangisiyle spin atarım?:D muhtemelen birisiyle olduğum yerde patinaj show yaparken diğeriyle yengeçlere diss atarım:p

Tam eğleneceğim zamanda yağmurlu çamurlu fırtınalı İzmir'e gidiyorum :(

Hadi yine iyisiniz
IMG-20170106-WA0002.jpg

Beyler Mahsur kaldım...

bu kadar gazla geldim maslak'a buraya kar gelmeden akşam oldu hava kararınca tuttu anca, gazlayıp yanlayacağıma evime gidemez oldum :( kampüsten çıkamıyorum :( akşamı bekliycem bakalım

Valla bende yapıyorum çok ender karda ama şuursuzlaşmadan.

Arabayı bir yere tıklatacağım diye sürekli temkinli hareket ediyorum. Kazası belası yok çok şükür, olsun da istemiyorum tabii ki.

Ha bomboş ve düz alan olsa o zaman sapıtırım işte ama Ankara'da öyle bir yer yok maalesef ya da ben bilmiyorum. :(

Tekirdağ da çok yağıyor, çıkardım arabayı full yan en sonunda fan açtı ahah ne zamandır açmadıysa zavallım fan milinden ötme sesi çıktı sonra kesti :D

Valla bende yapıyorum çok ender karda ama şuursuzlaşmadan.

Arabayı bir yere tıklatacağım diye sürekli temkinli hareket ediyorum. Kazası belası yok çok şükür, olsun da istemiyorum tabii ki.

Ha bomboş ve düz alan olsa o zaman sapıtırım işte ama Ankara'da öyle bir yer yok maalesef ya da ben bilmiyorum. :(
Hocam ben genelde forum Ankaranın orda takılıyorum ovacıkta felan, baya boş geniş alanlar var tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...