Yaz tecrubesi için Bmw Motorlu Bmw Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana saate 140 km hıza çıkabilen, rampada saate 90 km hızı tutabilen her motor, her araba uyar. BMW konforunu, 8hp şanzkımanın lezzetini (downshift rev match powerband ) tatmak için kullanmak istiyorum.
5.20i iyidir iyi. Al kirala hocam, dünyaya 1 kere geliyorsun. Tatmış olursun o zevki.

Eco Pro Mod 5 serisinde yok..Onun yerine Comfort var (hoş aynı şey ancak 5 serisi müşterilerinin eco ile yan yana gelmesini istemiyor Bmw)
LCI kasalarda (2013 sonrası) sanal ekran standart (Buna hayalet gösterge diyorlar kim uydurduysa alakasız bir tanım olarak tüm virtual cockpit araçların üstüne yapıştı)
Nasıl yok eco pro. Hayalet ekran vakumlu kapı ve elektrikli bagaj kapağı bi paket halinde

Antalya Isparta arasında sağlam rampalar varmıdır, izmire giderken Manisanda Bornovaya kadar değşet süper heyacanlı rampalar vardı.
Valla abi Antalya'ya giderken 1-2 büyük rampa var da Antalya'dan Isparta'ya gelirken full rampa çıkıyosun giderken 15-20 lira yakan araba gelirken 30-35 lira yakıyor

Vay arkadaş kendi kendime doğum günü hediyesi BMW kiralamak aklıma geldi.
Önce 1 dedim sonra 3 oldu, derken 5 serisine çıktı, 200 liradan 800 liraya fırladık. Fakirliğin gözü kör olsun, 800 dedim düşündüm düşündüm 500 liraya indim, yolu kısaltım felan filan aklım kesmedi okadar parayı. İ10 ile hesapladım 180 tl çıktı güzergah.
Ana fikir bmw kullanmaktan hatta 1300 km Bmw kullanmaktan , bakmışımki otobanda kendi arabamı sürecek parayı bile zor denkleştiriyormuşum. Kafayı yiyecem ... Ben BMW 520 kullanmak istiyorum yaw

Vay arkadaş kendi kendime doğum günü hediyesi BMW kiralamak aklıma geldi.
Önce 1 dedim sonra 3 oldu, derken 5 serisine çıktı, 200 liradan 800 liraya fırladık. Fakirliğin gözü kör olsun, 800 dedim düşündüm düşündüm 500 liraya indim, yolu kısaltım felan filan aklım kesmedi okadar parayı. İ10 ile hesapladım 180 tl çıktı güzergah.
Ana fikir bmw kullanmaktan hatta 1300 km Bmw kullanmaktan , bakmışımki otobanda kendi arabamı sürecek parayı bile zor denkleştiriyormuşum. Kafayı yiyecem ... Ben BMW 520 kullanmak istiyorum yaw

Abi bence 118i al 1.5 3 silindir orjinal has bmw motoru

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Eco Pro Mod 5 serisinde yok..Onun yerine Comfort var (hoş aynı şey ancak 5 serisi müşterilerinin eco ile yan yana gelmesini istemiyor Bmw)
LCI kasalarda (2013 sonrası) sanal ekran standart (Buna hayalet gösterge diyorlar kim uydurduysa alakasız bir tanım olarak tüm virtual cockpit araçların üstüne yapıştı)
Yanlış bilgi, 5 serisinde EcoPro var.

Valla 1 serisi'nde kullanılan motora direk PSA motoru demen (Mercedes'in Renault DCI motoru direk alıp takması gibi değil o iş) ve bu konuda yazdıklarını görünce ne yazık ki öyle yazmak zorunda kaldım kusura bakma.

O dönem Comfort mod = Eco Pro mod'du. Yani Comfort moda alınca Eco Pro'daki gibi yürüyordu.

İlk çıktığı dönemde Comfort - Normal - Sport - Sport + olarak düzenlemişlerdi.

Sonra Normal'i kaldırdılar. Eco Pro - Comfort - Sport - Sport + olarak değiştirdiler.

Bunu da en iyi 2011 520d'yi Comfort moda alıp atıyorum 2014 520d'yi Eco Pro moda alınca gaz tepkilerinin aynı olduğunu görünce anlıyorsun zaten.

Hocam her şeyi güzel açıklamışsınız fakat, DCi motor direk alınıp araçlara takılmıyor. Onun da belli başlı optimizasyon süreçleri var. Evet blok ve diğer elemanlar aynı olabilir ama karakterleri değişebiliyor(Subap zamanlamaları vs.). En yakın örnek ise Megane ve A serisi. 1.5 DCi Megane'da 2000 devire kadar boş sonra turbo ile patlıyor, fakat A180 CDI 'da motor daha lineer çalışıyor.

520i kirala gitsin abi o kadar hevesliysen. Eş çocuk uzun yol hepsi birlikte olunca en mantıklı seçenek.

vardır bir bildikleri hocam, mesela mercedes sahibi arkadasım 4 litreyle geziyorum diyor. 136 lık hangisi bilmiyorum ama renault forumlarında 7 litre niye bu kadar çok yakıyo düşermi mesajları görüyorum hep. tekniğini bilmiyorum ama bu olabilirmiş gibi görünüyor dışardan
Ben kullandım hocam A180cdi ortalama 7 yakıyor

kiralık araçlarda yanlış hatırlamıyorsam günlük 400km sınır var, araç kiralayacaksnız enterpriseda şu an tt müşterileri %50 indirimle kiralıyor fiyat çok uygun ben 2 hafta önce a180cdi günlük 110tlye kiraladım
ek bilgi: daha önce o firmadan araç kiralamadıysanız premium araç kiralamıyorlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...