Yaz tecrubesi için Bmw Motorlu Bmw Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 18i kirala 3silindirli BMW'nin has motoru i8'in motoruymuş ben olsam 1i seçerdim 5 pek BMW gibi değil çok ağır kanlı

beyler şu ortak parça kullanımını fazla abartmıyor musunuz?

renault diye aşalağınız marka, değer olarak ayılıp bayıldığınız çoğu bütün markalardan değerli bu 1.
formula da motor tedarik ettiği firmalara bakın isterseniz. ferrari hariç dönem dönem ayılıp bayıldıgınız bütün markalara motorunu renault vermiş "yarışsınlar/yarışabilsinler" diye.
he baskasından alamazlarmıydı, alırdılar. belki renaulta yarısmak için ihtiyaçları yoktu ama kazanmak için renaulta ihtiyaçları vardı.
mercedes renault motoru kullanıyor diye aşağılıyorsunuz, mercedes-mclaren yapsaymış o zaman daha iyisini zamanında. yapamamış gene renaulttan almış. renaultu yakıstıramadıgınuz mercedes-mclaren daha iyisini zirvede yapamamış işte sen arabasına layık görmüyorsun.

mercedes olsan en çok sattığın motorlar belli 2.0 ve üstü, sırf türkiye gibi ülkeler için ar-ge ayırıp fabrika kurup 1.5 motor mu üretecek hazırı dururken.

bmw ortak geliştiriyor ama sırf 1.6 için birsürü mühendis çalıştırıp iş odaklığını bölmektense, psa ya ortak geliştirelim hangimizin üretim bandı uygunsa orda üretiriz işte ekstra işçiye mühendise fabrikaya ar-ge ye ve bütün bunların masraflarına ne gerek var diyor.

gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; honda başlığında hepiniz ayılıp bayılıyor sunuz, madem ortak parça bu kadar önemli sizin için o zaman hiç biriniz honda ya ayılıp bayılmayın boşu boşuna. hondanın parçaları zaten toyota fabrikasından çıkıyo. bu durumda toyota kendi için ürettiği parçalardan hondaya al malzemelerim bunlar seç beğen kendi otomobilini yap diyor diye honda yada burun kıvırın o zaman. toyotanın hayvani ürün gamı ve yedek parça, otomotiv parçası üreten yan dalları var. honda ya da al bütün otomobillerimin parçası civataları burda, kendine göre uygun olanları seç birleştir montajla kendi otomobili üret diyor. honda nında işine geliyor. her parçaya ayrı fabrika kurmaktansa bütün parçalardan eleyip seçip tasarlamak daha avantajlı. o zaman iphone falan da kullanmayın. samsungla aynı fabrikadan çıkıyor ekranından işlemcisine anakartına civatasına kadar.

o zaman emniyet kemeri de takmasın, porshe sahipleri. ne gerek var volvo dan alınan birşeyi kullanmaya.

kafanız mı güzel abi, mercedes bakmış ölçüp biçmiş bu motor benim kaliteme, sunumuma ve arabama uygun demiş onaylamış. senin onayına kalsa batar firma o zaman.

hayır valla garip milletiz, kodiaq başlıklarına bakıyorum adamlar mehdi gelcek gibi sabırsızlanıyor. ulan alt tarafı tiguanın daha dandiği gelecek, neyin heyecanını yaşıyorsun.

bu arada babama söyliyim o zaman şirket için kiraladıkları a4 leri geri göndersinler. seatla aynı motora mı binecekler. çok ayıp.
ıphone ile samsung aynı fabrikadan çıkmıyor işlemci ana kartı samsungun toplamadır fakat apple tek bir sistemden çıkar anakart işlemci ve grafik kartı bir tek ekran konusunda ortaklıkları vardır o kadar

320i ED mirala keyfine bak, en ideal BMW modeli, uzun yolda Eco Pro pek keyifli olmuyor, bilgine, Comfort ideal.

1 serisinden BMW keyfi almak zor. Sırf piyasa baskısı için yaplmış araç.

3.20i ED kirala, çok güzel bir araç.

ıphone ile samsung aynı fabrikadan çıkmıyor işlemci ana kartı samsungun toplamadır fakat apple tek bir sistemden çıkar anakart işlemci ve grafik kartı bir tek ekran konusunda ortaklıkları vardır o kadar
yalan olmasın detayına o kadar hakim değilim ama bi teknoloji haberinde görmüştüm foxconn diye bir fabrikada üretiliyormuş ikiside diyordu ona istinaden söylemiştim bilgim yanlış olabilir affola

yalan olmasın detayına o kadar hakim değilim ama bi teknoloji haberinde görmüştüm foxconn diye bir fabrikada üretiliyormuş ikiside diyordu ona istinaden söylemiştim bilgim yanlış olabilir affola

Şöyle samsung snapdragon işlemci ve aeronon grafik kartı kullanır foxcon şirketi çinli parça tedarik üreticidir hatta casper da bir aralar bu firmayla çalışıyordu ana kartın temel çıktısı bu şirketten gidiyor olabilir ama üstündeki kullanılan ana parçalar farklı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Foxconn anakart firması değil mi? Gayet normal, niye böyle şeyler garipseniyor anlamıyorum, bir şirket bir şeyi iyi üretiyorsa ondan onu alır, başka şirketten başka bir parça alıp yoluna devam edersin, yeterki ortaya güzel bir ürün çıksın.

Dün gece yarısı Atatürk Havalimanından saate 140 km hızla Çekmeköye kadar dreksiyon salladım. O 55 km bana öyle bir iyi geldiki anlatamam. Hiç bu kadar keyifli adranelin dolu bir yolculuk daha yapmamıştım. Yağmur şiddetli 5 derece hava sıcaklığı sis ve şiddetli rüzgar. Araba full yük. Ben böyle şeyler arıyorum. Sonuc olarak 8,3 litre LPG tüketimi ile gün sonlandi.

Foxconn anakart firması değil mi? Gayet normal, niye böyle şeyler garipseniyor anlamıyorum, bir şirket bir şeyi iyi üretiyorsa ondan onu alır, başka şirketten başka bir parça alıp yoluna devam edersin, yeterki ortaya güzel bir ürün çıksın.

Foxcon ana kart firması ama kalite konusunda zayıf bir firma ucuz olmasından dolayı tercih ediliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Hevesin güzel ama ben senin yerinde olsam kendi arabamla giderim o kadar çok değişiklik istiyorsam da arabamı ödüllendirip bakımını yaparım ya da jantını değiştiririm :) Deli gibi tapagaz gitsen de bu paraların çok çok altına gideceksin. 800 tl az para değil günümüz şartlarında. Ama benimki sadece fikir. Tercihine tabi ki saygım sonsuz.

Ali Hevesin güzel ama ben senin yerinde olsam kendi arabamla giderim o kadar çok değişiklik istiyorsam da arabamı ödüllendirip bakımını yaparım ya da jantını değiştiririm :) Deli gibi tapagaz gitsen de bu paraların çok çok altına gideceksin. 800 tl az para değil günümüz şartlarında. Ama benimki sadece fikir. Tercihine tabi ki saygım sonsuz.

2 nisanda paraşüt varmış , gidecenmi .

BMW'ler genellikle yaman ''cruiser''lardır uzun yolda tapagaz değilde normal seviyede(90-120) yolculuk yaparsanız 2000cc benzinli motorun 100 km'de 6.8 yaktığını gözlerimle gördüm.Bu sebepten BMW'lerde uzun yolda yakıt konusunda çok üzmüyor taa ki şehrin içindeki ışığa girene kadar.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar kullandığım her BMW'de şehiriçi, şehirlerarası katalog verilerini tutturdum. Her depoda değil elbet. Özellikle sakin kullanılır, gaz pedalının altında yumurta varmış gibi davranırsanız katalog verileri tutturuluyor.

Pratikte her depoda yapabiliyor muyum? Hayır.

Ancak şehiriçi verisi 7.2lt olan 1 serisi'nde atıyorum 10lt üstünü (maks 11.2lt) sadece İstanbul trafiğinde gördüm. O da köprü trafiğiydi (Barbaros Bulvarı - Kızıltoprak arası). Şu anda 8.2lt mesela.

Yoksa sürekli performanslı kullanıp "12 - 13lt'nin altına düşmüyor yeaaa" diyenlere hiçbir zaman itibar etmem.

Çok özür dileyerek konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum.2013 320d modern line kullandım ama eco comfort ve sport modu vardı.Daha yenilerde bi değişiklik mi yapıldı yada paketten mi oldu bilgisi olan biri aydınlatırsa yıllardır kafamı kurcalıyor sport+ modu olmaması

Çok özür dileyerek konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum.2013 320d modern line kullandım ama eco comfort ve sport modu vardı.Daha yenilerde bi değişiklik mi yapıldı yada paketten mi oldu bilgisi olan biri aydınlatırsa yıllardır kafamı kurcalıyor sport+ modu olmaması
Bazı modellerde yok nedense 5te komple yok mesela ama basit bir şey 100₺ ye açıyolar sanayide gaz tepkisi baya değişiyor eğlenmeyede izin veriyor 30dereceye kadar

Bazı modellerde yok nedense 5te komple yok mesela ama basit bir şey 100₺ ye açıyolar sanayide gaz tepkisi baya değişiyor eğlenmeyede izin veriyor 30dereceye kadar
ya bu dediğin olay dtc ye bikere basınca oluyodu uzun süre basılı tutunca komple gidiyodu.Yani bunu ayrı bir modda sunmadan yapmama izin veriyordu.Ama şimdi sport+ modu olan bir arabada dtc tuşuna bir kere basınca ne oluyor o zaman? kafamda deli sorular... ve gerçekten 3 yıldır her f30 gördüğümde aklıma bu geliyor biri aydınlatırsa tam güzel olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...