74 e bu dolulukta bu performansla bu kalite ve bu iç hacimle ne var başka ?Egea'nın sedan versiyonunu hiç beğenmedim ama hatchback ve sw çok güzel. Ama fiyat çok fazla 74.900'e daha üstün rakipleri var egea'nın.
fark ettim çıkardım dişlerimi saldırmaya hazır bekliyordum hani millet genelde hep c-elize, 301, skoda rapid, reno symbol ü falan rakip gösteriyor ya bu arabaya dedim sende öyle yapacan heraldePardon hocam 74.900'ü boş paket sandım.
O dolulukta egea'nın fiyatı diğer rakiplerine göre iyi. Ayrıca baya şık duruyor.
1.6 dizel 12 bgEn dolu hali bu fiyatsa süper hocam. Tabi hangi motor bakmadım.
O zaman iyi.1.6 dizel 12 bg
Bende baya merak ediyorum. 5 üzerinden 4.5 gibi geliyor bana.Ben kaza testini merak ediyorum. Onun dışında egea yi oldukça beğeniyorum.
Bence sedan versiyonu 4 yıldız alır.Benden de ama içimde sedan versiyonu girse 3 yıldızda kalacak gibi bir his var.
Acaba ses yalitimi ne durumda benim merak ettigim konulardan birisi bu
Fiat bir ara çok boşlamıştı, kendini ticarilere vermişti. Ama son zamanlarda Bravo ile başlayan çabalar bence iyiydi. Motor işini zaten yıllar önce kotardılar. Süspansiyon sisteminde de kendi karakterleri oturmuş durumda. Egea'da da şu meşhur EuroNCAP testlerini incelediğimde gerçekten artık sağlam şasi yaptıklarına ikna oldum. Koltuk tasarımını gözden geçirmeleri gerekiyor. Güvenlik zaafiyeti oradan patlak veriyor. Gelecek için umut verici bir ürün Egea. Peşine düşerlerse bu aracı tamamen yenilemeden bile 5 yıldız aldırabilirler. O zaman satışlar da patlar. Vizyonlarına bağlı.Sevemedim gitti fiat arabasını,teneke gibi geliyor ,egea dersek kimine göre iyi araba olsada bana göre o paraların arabası değil,..