Merhaba arkadaşlar, Golf 8 konusunda çok kararsızım. Siz yeni Golf 8 alınır mı? Sebepleri ile yazarsanız sevinirim.
geyik testlerinde de pek başarılı değil :/1:27 diyor ve susuyorum.
7.5 kasanın üzerine biraz zor çıkarlar.Benim için tek sebebi eski nesle nazaran içinde de dışında da çok çirkin görünmesi. Tamamen kişisel bir neden yani![]()
Doğan SLX'e 125 yazanların olduğu piyasada Golf fiyatını sorgulamamgolf alınır ama bu fiyatlara alinmaz, kapali garaji varsa nakit parasiyla alacaksa gene hak verebilirim ama bu kadar para verip sokaga bırakılmamalı, sahsi fikrimdir
Hem dokunmatik hem mekanik tuşlar olan tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor.Ben içini beğenmedim. Her şeyin dokunmatik olmasına karşıyım. Sırf içi böyle olduğu için almam.
Ben içini beğenmedim. Her şeyin dokunmatik olmasına karşıyım. Sırf içi böyle olduğu için almam.
Hem analog hem dijital olduğu zaman tadından yenmiyorElimden geldiğince dijital göstergesi olmayan ve özellikleri mümkün mertebe tek bir ekrandan yönetilmeyen araba almaya çalışacağım. Bir yerden sonra imkansız olacak tabi ki
Hele hele o mis gibi analog kadranlar, ibreler hayalet gösterge gibi değişik bir isimlendirme ile nasıl dijitale kaydı. VW aşırı seveni olan bir marka malum bizde, özellikle bayılıyorlar hayalet dedikleri ekrana
rakip degiller biri olmeyen efsane atmosferik dogan slxDoğan SLX'e 125 yazanların olduğu piyasada Golf fiyatını sorgulamam![]()
olmayan bir araca fiyat biçip insanları heyecanlandırıp bekletiyorlar sadece şu an. Bu şartlarda bu rakama boş araba gelir ancak.Golf'ün kalitesini tartışmak yersiz olur.Ancak önceki nesillerde de fiyatı yüksekti, ki şimdi vergi diliminden dolayı tamamen astronomik rakamlara çıktı. Highline şu an 349.300 tl.
Golf'ün kalitesini tartışmak yersiz olur.Ancak önceki nesillerde de fiyatı yüksekti, ki şimdi vergi diliminden dolayı tamamen astronomik rakamlara çıktı. Highline şu an 349.300 tl.