Bugün bi sedan civic e yakından baktım. Sağ arka direkte 3 tane gamze vardı.
Yakarım abi ben o arabayı, yazık...
Yakarım abi ben o arabayı, yazık...
Sözüm meclisten dışarı da şu hondalari hiç mi düzgün insan evladı kullanmazDüsene benimde vurmam huyum degilde boyle andavallara hondanin yaptigi az http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-497269881/detay
S2000 LERSözüm meclisten dışarı da şu hondalari hiç mi düzgün insan evladı kullanmaz
noyandan sonra sinan koç'tan da bir video gelir mi? göçük sorunu bariz tamam da sinan koç diğer noktalarda titiz bir inceleme yapar mı? 140'ta kaput dalgalanması, birleşim noktaları gibi. hem daha fazla kitlelere hitap edilmiş olur.
Mekanın sahibi Youtube de kanalı var.noyan kim ?
Sözüm meclisten dışarı da şu hondalari hiç mi düzgün insan evladı kullanmaz
S2000 LER
Olmaz değil. olur. genel kullanıcı kitlesine vurgu yapmıştık. elbette istisnalar hep var. herkese davar denemezbenim arkadaşta 98 civic var, adam jant kapaklarına kadar orjinal kullanıyor, basma pısma tısma yok
Zevksiz diyelim yaaaOlmaz değil. olur. genel kullanıcı kitlesine vurgu yapmıştık. elbette istisnalar hep var. herkese davar denemez
Kendi adima konusayim benim attigim ilan gibi hondalara lafim yoksa genellersek minik cupra ibiza scirocco vs gomeriz hepsineBiz de hondacıyız da Davar yada Zevksiz değiliz Ekli dosyayı görüntüle 9854
Ben de kendi adıma konuşayım varexli s 2000 ler ve airli civicleri kasdettim yoksa sizinki gibi aile arabalarına lafım olmaz zatenBiz de hondacıyız da Davar yada Zevksiz değiliz Ekli dosyayı görüntüle 9854
Kendi adima konusayim benim attigim ilan gibi hondalara lafim yoksa genellersek minik cupra ibiza scirocco vs gomeriz hepsine
Şaka tabikiBen de kendi adıma konuşayım varexli s 2000 ler ve airli civicleri kasdettim yoksa sizinki gibi aile arabalarına lafım olmaz zaten
50.000de full orjinal satayım sanaYav o değilde şimdi FD6' ların piyasası bir 10 bin daha artacak pofff...
Zaten 60 bin falan oldular herhalde ?
Biz de hondacıyız da Davar yada Zevksiz değiliz Ekli dosyayı görüntüle 9854