İşte memlekette bunu algılayamayan insanlar var. Araca çok büyük bir zaman ve emek harcanmıştır yazıyor. Eeee bundan bize ne ? Otomobile taktırdığı parçaların üzerine ekstra 100-200 TL ekleyip bak bu bu bu parçaları koydum bu kadar para tuttu işçiliği şu kadar yazıyor. Bir ibare daha var 2 yıllık aracını satarken "bayide sıfırı şimdi almak istesen şu para" yazmıyorlar mı ona çıldırıyorum.Her zaman söylerim modifiye Türkiye'de %90 amacı dışında kullanılıyor. Modifiye dediğin olgu otomobilin belli başlı noktalarında iyileştirme yaparak motor performansını, yol tutuşu vb.. arttırmana denir. Görsel olarak da modifiye yapılır, ancak memlekette %90'ı leş dediğimiz tarzda yapılıyor. Bu forumda ymn plakalı bir focus var, mesela ona yapılan işlemleri gayet profesyonel ve ayarında buluyorum. Tabi bunlar bir elin parmaklarını geçmiyor
Örnek bir çakal aşağıda yer almaktadır. Tabi bunları alanlar olduğu sürece müstehak diyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ri-yok-full-exstarali-hatasiz-487534111/detay
12.000 değerinde masraf yapmış...Şu araca 12.000 TL harcandıysa bileklerimi keserim
Adam hem rezil bir görünüme kavuşturmuş, hem yapılan işlemler çok amatörce hem de aracı aldığı fiyatın yaklaşık 3/1 oranında kar etmeye çalışıyor. Gerçekten inanamıyorum
S-line görünümü dediği 3-5 tane sticker'den ibaret. Arkaya bir difüzör, yan tarafa marşpiyel, ön tampon, tavan, far vb.. noktalara siyah film, pedal seti vb.. Şu aracı alan adama gerçekten akıl erdiremem