Honda geri vitestede meshurmus
Honda geri vitestede meshurmus
Hiç bir şey söylemeden değiştirip, bu araba hiç değişmedi hep böyleydi diyemezler bence. Büyük risk valla. Biri farkı farkedebilirse (ki bana olsa ne yapıp edip bulmaya çalışırım) öyle bir dava açar ki, çoooooooooook başları ağrır. Durum çok zor, nasıl yapacaklar gerçekten ben de merak ediyorum.Benim şahsi görüşüm bu yılki cıvıcllerde sorun devam edecek honda bu yıl bu sorunun çözümünü bulacak ve problemi çözecek fakat ifşa etmeyecek ve durumu kabullenmicek yada eften püften bir bahaneyle olayı ört pas etmeye çalışacak ardından 2018 de çıkacak cıvıclerde problem çözülmüş olarak gelecek ve bakın problem yok vs. denilerek olay kotarılmaya çalışılacak bence çünkü o bölgenin tamiratı nasıl olacak ?
Türkiye üreimi sedanlar içinde fabrikada montaj hattında bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum açıkcası
bende merak ediyorum ama alır almaz tonla para harcayıp arabayı hiç edip o tiple şirkete gidersen doğal olarak kale almazlar ilk etapta adamlara da hak veriyorum. onlarda işe yeni ayıldılar.Hiç bir şey söylemeden değiştirip, bu araba hiç değişmedi hep böyleydi diyemezler bence. Büyük risk valla. Biri farkı farkedebilirse (ki bana olsa ne yapıp edip bulmaya çalışırım) öyle bir dava açar ki, çoooooooooook başları ağrır. Durum çok zor, nasıl yapacaklar gerçekten ben de merak ediyorum.
1 araca baktım ben de şöyle üstün körü ama göremedim. Gerçi yağmur yağıyordu dikkat edemedim ama yok gibiydi.Kafayı yiyeceğim görmeyen bir tek ben kaldım herhalde.
Bu yazdigin yazi daha cok basindan kotu bir ayrilik gecmis adamin butun kadinlara tovbe etmesi gibi birsey olmus . Genelleme yapmamak lazimTakata sorunları,Gaz pedalının sıkışması,Yolcu small overlap te maliyet uğruna yapılan şeylerden alınan kötü sonuçlar,2-3 yaşındaki arabaların el frenlerinin paslanması. Cidden bu japonlara yaklaşmamak lazım. Bu tür şeyleri bir vw den en son ne zaman gördünüz?
Ooooo genelleme, alırım bir dalTakata sorunları,Gaz pedalının sıkışması,Yolcu small overlap te maliyet uğruna yapılan şeylerden alınan kötü sonuçlar,2-3 yaşındaki arabaların el frenlerinin paslanması. Cidden bu japonlara yaklaşmamak lazım. Bu tür şeyleri bir vw den en son ne zaman gördünüz?
Bu mantıkla Volkswagen'de de "p'ye al arabayı terk et" uyarısı alabiliriz.Bu yazdigin yazi daha cok basindan kotu bir ayrilik gecmis adamin butun kadinlara tovbe etmesi gibi birsey olmus . Genelleme yapmamak lazim![]()
Yalnız bunlar çok ciddi güvenlik sorunları farkında mısınız? Ondan dolayı ağır eleştiri almalı da benceBu yazdigin yazi daha cok basindan kotu bir ayrilik gecmis adamin butun kadinlara tovbe etmesi gibi birsey olmus . Genelleme yapmamak lazim![]()
Hak eden almalı zaten. Benim aldığım araçta böyle bir şey olsa en ağır lafları ben ederim.Yalnız bunlar çok ciddi güvenlik sorunları farkında mısınız? Ondan dolayı ağır eleştiri almalı da bence![]()
Takata sadece japonlarimi etkiledi peki? Bmw ve ford dahil cok fazla marka bundan payini aldiYalnız bunlar çok ciddi güvenlik sorunları farkında mısınız? Ondan dolayı ağır eleştiri almalı da bence![]()
Bu arabada sorunsuzluk konulari maalesef uzayip gider sonsuza dek hemde. Cunku herkesin beklentisi, kullanisi farkli. Kisacasi zevkler ve renkler tartisilmaz bir yerde. Bende japon kullaniyorum ama yeri geldiginde kafama yatan almanada gecebilirim. Marka fanatigi olmanin biz bireylere en ufak getisiri yok maalesef kazanan hep sirketler olur. Muyim olan zaten piyasada rakamlarla japonlar en sorunsuz deyip almak degil oyle olsa piyasada japon haric marka kalmazdi herseyi rakamlara sorunsuzluga baglamakta yanlistir. Tabi bunlari anlatirken size yazmiyorum alintilayip genel konusuyorum yaniHak eden almalı zaten. Benim aldığım araçta böyle bir şey olsa en ağır lafları ben ederim.
Mesela bu kasa Civic'e hayatta bulaşmam. Bundan 3 yıl sonra olsun, arabada göçük oluşmamış olsun yine bulaşmam.
Ama bir model için hatta model değil tüm marka bile kötü olsa genelleme yapmak yanlış.
Renault Talisman'a bakıp "Fransızlara bulaşılmaz" demek ne kadar doğru? Veya DSG sorunu yaşayan biri "Almanlara bulaşılmaz" derse ne kadar doğru? Bence farkı yok.
Dünya çapındaki müşteri memnuniyet araştırmalarında da tepede hep Japonlar var, konuyu oraya çekmek istemiyorum ama bu da bir gerçek.