yeni insignianın fotoları geldi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok guzel olmuş. Özellikle station un camların ustunden gelip stopların içine giren krom çıtaya bayıldım. Ayrica araç çok geniş bir gorunume kavuşmuş. Bu arada station hafif levorga benziyo sanki.

Son düzenleme:
iç mekanda paylaşılmış

2017-VauxhallInsignia-10.jpg

İç mekan konusunda sonunda passat a rakip olabilecek. Eskisinin iç mekanı bence c standartlarındaydı.
Bu sadece fotomontajlı bir resim gerçek halini de görmek lazım benim yeni çıkan araba da beğenmediğim şey orijinallik yok eski makyajlı kasaya bakınca direksiyon,klima kumandaları,düğmeler o arabaya özeldi başka hiç bir opelde kullanılmamıştı şimdi bu yeni çıkana bakınca dışarıdan sedanı mazda 6,station levorg baya benziyor içi de zaten astra gibi olmuş bence iç ve dış dizayn olarak harika olmuş ama makyajlı kasadaki işte bu insignia diğer modellerinden farklı diyebileceğim pek bir şey kalmamış ben şahsen arabamın alt segment versiyonuna benzemesini istemem.

Bide keşke 1.6 lara da joystick vites koysalardı ben bu markaların otomatik viteste büyük vites topuzu ısrarını hala anlamış değilim.

Son düzenleme:
Çizgileri yeni Megane'a, farları da Japon arabalarına benzemiş

J kasa astra'nın balon gibi yuvarlak hatlarından (fluence kadar olmasa da) sonra k kasa astra müthiş görünmüştü. Kesin bu opel'in nirvanası olur; yeni corsa ve insignia'da çuvallar demiştim.

Dediğim çıkmadı :) k kasa astradan sonra harika görünüyor, muhtemelen bu tasarım mevcut insignia gibi 7-8 sene trafikte çağ dışı olmadan yine bu gösterişiyle dolaşacak :)

Sizce bu sefer oldu mu, 90'larda BMW, Merc. sürücülerinin aynada Vectra-Omega görünce tedirgin olduğu günleri Opel tekrar görebilecek mi?

Sizce bu sefer oldu mu, 90'larda BMW, Merc. sürücülerinin aynada Vectra-Omega görünce tedirgin olduğu günleri Opel tekrar görebilecek mi?

Önce bir arabanın konforunu,yalıtımını iç kalitesini ve yol tutuşunu görmek lazım 2 resime bakıp yorum yapmak hata olur ama kamuflaşlı halinin ilk sürüş videolarına göre şuanki kasadan daha iyi yol tutuyor ve gidiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...